На Міжнародному агрофорумі ректор ЖНАЕУ Олег Скидан провів переговори про співпрацю з університетами Вірменії та Естонії

logo ZNAEUРектор Житомирського національного агроекологічного університету Олег Скидан у складі делегації від України нещодавно відвідав Міжнародний агрофорум Mare Balticum – «Екологічно «розумне» сільське господарство», що проходив у місті Тарту (Естонська Республіка) на базі Естонського університету природничих наук.

Мета форуму – об'єднання зусиль міністрів сільського господарства, працівників сільськогосподарських університетів, виробників і торговців сільськогосподарської продукції, лідерів регіону Балтійського моря, Китайської Народної Республіки, України, Грузії, Республіки Вірменії, Азербайджанської Республіки та Казахстану для розвитку спільної співпраці.

Олексій Павленко: Плануємо залучити ізраїльських науковців до інноваційних проектів у сільському господарстві

PshenycyaУ рамках робочого візиту до Держави Ізраїль Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко зустрівся з головним науковцем Міністерства сільського господарства та розвитку сільських територій Ізраїлю доктором Аві Перлом, директором центру «Кидум» при Міністерстві сільського господарства Якобом Маромом та представниками Державного науково-дослідного сільськогосподарського центру «Волкані».

Під час зустрічі сторони погодилися, що важливим механізмом налагодження та поглиблення двостороннього співробітництва між Україною та Ізраїлем є діяльність спільної Українсько-ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва.

Конференція молодих вчених і спеціалістів

NAAN3-4 грудня 2015 року в Інституті біології тварин НААН відбулась ХІV науково-практична конференція молодих вчених і спеціалістів «Молоді вчені у вирішенні актуальних проблем біології, тваринництва та ветеринарної медицини», присвячена 100-річчю від дня народження відомого вченого, доктора біологічних наук, професора Скородинського Зеновія Павловича.

У роботі конференції взяли участь молоді науковці, аспіранти і докторанти наукових установ Національної академії аграрних наук України та вищих навчальних закладів Міністерства охорони здоров’я України.

Agras MG-1 – дрон для потреб агропромисловості і сільського господарства

Dron kytayКитайська компанія DJI відома як один з найбільших в світі виробників споживацьких дронів. Тепер вона звернулась до іншого ринкового сегменту. Як повідомляє технопортал The Verge, компанія анонсувала нову модель Agras MG-1, призначену для використання у сільському господарстві для обробки посівів на полях. Для цього безпілотник оснащений вісьмома роторами та 10-літровим баком для робочого розчину.

НААН та Національна науково-технологічна асоціація підпишуть меморандум про співпрацю

ukr-japНаціональна академія аграрних наук України та Національна науково-технологічна асоціація підпишуть меморандум про співпрацю. Проектом меморандуму передбачено впровадження інноваційних технологій і продукції для використання у сільськогосподарському виробництві та харчовій промисловості, зокрема технологій компанії «Nepuree», які підтверджені світовими патентами. Також згідно з текстом проекту меморандуму НААН і Національна науково-технологічна асоціація планує залучити японських дослідників (представниками компанії «Nepuree», Японія) для здійснення реформ в АПК України.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Рязань: к 2014 г. прибыль бизнес-инкубат…

25-09-2012 Светлана - avatar Светлана

На базе Рязанского радиоуниверситета открылся инвестиционный бизнес-инкубатор, сообщает сайт регионального правительства. Бизнес-инкубатор предназначен для поддержки перспективных высокотехнологичных и малых инновационных проектов в сфере информационно-телекоммуникационных, транспортных и космических систем, наноиндустрии, энергоэффективности...

Дайджест новин у сфері науки та інноваці…

14-11-2012 Олена - avatar Олена

Дайджест новин у сфері науки та інновацій за 09-14.11.2012 СКАЧАТИ Дайджест новин у сфері науки та інновацій – це збірник останніх новин у сфері науки та інновацій, які відбулися в Україні та...

Працювати треба від науки і аж до самого…

09-09-2014 Anna - avatar Anna

Працювати треба від науки і аж до самого впровадження, тоді буде ефект та відчутний результат, – Ігор Швайка

 Відкриваючи Всеукраїнську нараду "Енергополе – майбутнє України", Міністр аграрної політики та продовольства подякував аграріям за роботу та відзначив важливість аграрного сектору для економіки країни. Втім, Ігор Швайка наголосив, що проблема співіснування...