Олексій Павленко: Плануємо залучити ізраїльських науковців до інноваційних проектів у сільському господарстві

PshenycyaУ рамках робочого візиту до Держави Ізраїль Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко зустрівся з головним науковцем Міністерства сільського господарства та розвитку сільських територій Ізраїлю доктором Аві Перлом, директором центру «Кидум» при Міністерстві сільського господарства Якобом Маромом та представниками Державного науково-дослідного сільськогосподарського центру «Волкані».

Під час зустрічі сторони погодилися, що важливим механізмом налагодження та поглиблення двостороннього співробітництва між Україною та Ізраїлем є діяльність спільної Українсько-ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва. Було досягнуто домовленості щодо включення питання співробітництва в аграрній науці та дослідженнях у порядок денний чергового засідання Комісії.

«Зокрема, ми плануємо запросити представників Державного науково-дослідного сільськогосподарського центру «Волкані» відвідати Україну та зустрітися з українськими науковцями для надання їм технічної допомоги і відповідних консультацій. Також планується обговорити започаткування українсько-ізраїльського інноваційного проекту в аграрній сфері», - повідомив Олексій Павленко.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Беспроводные технологии WI-FI для автома…

16-04-2012 Олена - avatar Олена

Технология беспроводной передачи данных является одним из основных инструментов, используемых при разработке и внедрении систем автоматизации складского учета на складах, работающих с широкой номенклатурой ТМЦ.

Компания Sequoia genetics стала резидент…

19-12-2012 Светлана - avatar Светлана

В декабре петербургская биотехнологическая компания Sequoia genetics, входящая в Группу компаний Алкор Био, стала резидентом Бизнес-инкубатора «Ингрия».

Міжнародна премія "Інноваційні ідеї…

18-06-2015 Anna - avatar Anna

Міжнародна премія "Інноваційні ідеї та технології в агробізнесі - 2015"

 Представництво ЮНІДО в Італії та Національна Дослідницька рада ЕКСПО Мілан 2015 проводять міжнародний конкурс кращих інноваційних ідей і технологій агропромислового комплексу, здатних принести покращення в соціальну та економічну сфери країн,...