На Міжнародному агрофорумі ректор ЖНАЕУ Олег Скидан провів переговори про співпрацю з університетами Вірменії та Естонії

logo ZNAEUРектор Житомирського національного агроекологічного університету Олег Скидан у складі делегації від України нещодавно відвідав Міжнародний агрофорум Mare Balticum – «Екологічно «розумне» сільське господарство», що проходив у місті Тарту (Естонська Республіка) на базі Естонського університету природничих наук.

Мета форуму – об'єднання зусиль міністрів сільського господарства, працівників сільськогосподарських університетів, виробників і торговців сільськогосподарської продукції, лідерів регіону Балтійського моря, Китайської Народної Республіки, України, Грузії, Республіки Вірменії, Азербайджанської Республіки та Казахстану для розвитку спільної співпраці.

Учасниками цього заходу стали фахівці та науковці з понад 15 країн світу: представники Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН, Європейської комісії, Світової організації торгівлі, заступники Міністрів та представники міністерств сільського господарства Республіки Білорусі, Республіки Молдови, Фінляндії, Латвії, Естонської Республіки, Грузії, Угорщини, Республіки Вірменії, Французької Республіки та інших країн.

На IV International Agroforum Mare Balticum 2016 - Environmentally Smart Agriculture обговорювалися проблеми продовольчої безпеки, зміни клімату, розвитку органічного сільського господарства, ефективного використання ресурсів у екологічно розумному сільському господарстві.

За результатами роботи у рамках форуму вдалося укласти угоду про співпрацю з Естонським університетом природничих наук щодо реалізації спільних проектів в освітній та науковій сферах.

Також було досягнуто домовленості щодо співпраці з Державним аграрним університетом Вірменії.

За інформацією ЖНАЕУ

 

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Національна академія наук України оголош…

23-02-2015 Anna - avatar Anna

Національна академія наук України оголошує конкурс наукових проектів за цільовою комплексною програмою фундаментальних досліджень НАН України «Фундаментальні проблеми створення нових наноматеріалів і нанотехнологій» на 2015-2019 рр.

Національна академія наук України оголошує конкурс наукових проектів за цільовою комплексною програмою фундаментальних досліджень НАН України «Фундаментальні проблеми створення нових наноматеріалів і нанотехнологій» на 2015-2019 рр. На виконання постанови Президії...

Львівський і Вюрцбурзький університети с…

21-08-2014 Anna - avatar Anna

Ректор Львівського національного університету імені Івана Франка, професор Володимир Мельник та Президент Вюрцбурзького університету Юліуса Максиміліана (Федеративна Республіка Німеччина), професор Альфред Форхель 19 серпня 2014 року підписали угоду про спільний...

Інформація щодо проведення засідань експ…

06-10-2014 Anna - avatar Anna

Інформація щодо проведення засідань експертних рад

 У період з 1 до 28 жовтня 2014 року планується проведення засідань експертних рад із питань проведення експертизи дисертаційних робіт Міністерства освіти й науки з: