ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених «НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР»

22 квітня 2014 року на базі Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН відбудеться ІІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР».

Конференція проводиться з метою налагодження ділових та наукових зв’язків між молодими вченими України і країн ближнього зарубіжжя, а також обміну досвідом та актуальною інформацією щодо новітніх досягнень у технологіях вирощування, переробки та зберігання продукції рослинництва.

До участі у конференції запрошуються: слухачі магістратури, аспіранти, докторанти, викладачі ВНЗ, науковці науково-дослідних установ, а також представники органів виконавчої влади та провідних аграрних компаній України, які мають відношення до тематики конференції.

Напрями роботи конференції:

- агрохімія та ґрунтознавство;

- землеробство;

- селекція та насінництво;

- біотехнологія; рослинництво;

- переробка та зберігання продукції рослинництва;

- захист рослин; кормовиробництво та луківництво;

- плодоовочівництво, баштанництво та виноградарство;

- сільськогосподарські меліорації; економіка с.-г. виробництва;

- біоенергетика та біопаливо; методика проведення досліджень.

За результатами конференції методичною комісією будуть визначені кращі доповіді із врученням дипломів та пам’ятних призів.

Детальна інформація на сайті http://sugarbeet.gov.ua//

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

В Одеському національному політехнічному…

25-10-2013 Anna - avatar Anna

24 жовтня 2013 року в Одеському національному політехнічному університеті за участю Першого заступника Міністра освіти і науки Євгена Суліми розпочала роботу Міжнародна українсько-японська конференція з питань науково-промислового співробітництва. Метою конференції, за...

Ми збережемо інтерес молоді до науки

09-03-2012 Светлана - avatar Светлана

говорили? Хто їх фінансує?  - Ми проводимо різні обласні конкурси на підтримку вчених. Так само існують премії та гранти для молодих учених і студентів. У нас є спільні конкурси з РГНФ,...

Перелік проектів, поданих на конкурс НАН…

02-04-2014 Anna - avatar Anna

Перелік проектів, поданих на конкурс НАН України та УНТЦ 2014 рр. «Програма цільових досліджень та розвиваючих ініціатив», що пропонуються для участі в другому етапі конкурсу.