журнал НАУКА СЬОГОДНІ №43-44 (2013)

журнал НАУКА СЬОГОДНІ №43-44 (2013)

СКАЧАТИ

43-44(13)

Видання «Наука сьогодні». Періодичність: двічі на місяць. Метою журналу є забезпечення оперативною інформацією про події, здобутки, досягнення у сфері фундаментальних і прикладних наук, високих технологій як управлінських структур, так і спеціалістів наукового та науково-виробничого секторів економіки.

Передплатний індекс видання: 74129. Передплату можна оформити в усіх відділеннях зв`язку. Також можна оформити передплату електронної версії журналу. Для детальної інформації звертайтеся до редакції журналу за телефоном +380445288191 або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.">Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

March 2025
Mo Tu We Th Fr Sa Su
24 25 26 27 28 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Gmini MagicBook M6FHD

23-05-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

Stfw.Ru: Компания Gmini представила электронную книгу MagicBook M6FHD с ударопрочным экраном Flexible E-Ink.

Аризонский и Алтайский университеты созд…

25-09-2012 Светлана - avatar Светлана

Аризонский и Алтайский государственные университеты США и РФ собираются создавать совместные научные центры по нанотехнологиям, проводить общие исследования, обмениваться студентами и преподавателями. Об этом директор Института наноэлектроники американского вуза Стив...

Графен оказался обладателем "полупр…

07-12-2012 Светлана - avatar Светлана

Капля воды на слое графена. Компьютерное моделирование Chih-Jen Shih. Ученые из Массачусетского технологического института установили, что однослойный углерод сохраняет свойства смачиваемости той поверхности, на которой он располагается, однако лишь до некоторых...