Спільний конкурс Національної академії наук України та Словацької академії наук 2020-2022рр

Національна академія наук (НАН) України та Словацька академія наук (САН) на підставі укладеної між ними Угоди оголошують конкурс українсько-словацьких проектів на 2020–2022 рр.

Умови конкурсу

До конкурсу з української сторони допускаються проектні пропозиції вчених, які працюють в установах НАН України та партнерами яких є науковці САН.

Узгоджені заявки подаються: українськими співкерівниками проектів – до НАН України українською та англійською мовами; словацькими співкерівниками проектів – до САН.

Форма подання заявок додається.

До участі у конкурсі не допускаються:

– проектні пропозиції, подані на конкурс після закінчення визначеного терміну конкурсу;

– проектні пропозиції, оформлені не за правилами;

– неузгоджені проектні пропозиції;

– проектні пропозиції, подані на розгляд тільки одній Стороні.

Допущені до конкурсу заявки проходять паралельно експертну оцінку. Кожна зі Сторін здійснює незалежну оцінку пропозицій на національному рівні відповідно до своїх внутрішніх правил. Ухвалення спільного рішення щодо остаточного відбору проектних пропозицій здійснюється на основі результатів оцінки на національному рівні. Максимальна кількість схвалених проектів – 10. Рішення про підтримку відібраних проектних пропозицій затверджується розпорядженням Президії НАН України.

Результати конкурсу буде підбито в грудні 2019 року. Затверджений перелік українсько-словацьких проектів мобільності, які реалізовуватимуться в рамках Протоколу про наукове співробітництво між Національною академію наук України і Словацькою академією наук у зазначений період, буде опубліковано на веб-сайті НАН України  (http://www.nas.gov.ua).

Фінансування проектів здійснюється кожною установою-партнером окремо в рамках бюджетних програм установ.

Обмін ученими для проведення дослідницької роботи в рамках затверджених проектів здійснюється за встановленою квотою обміну. Максимальна квота обміну становить 14 днів на рік для кожної дослідницької групи. Невикористана її частина не переноситься на наступний рік.

Фінансові умови наукового обміну:

•        Сторона, що направляє, покриває витрати на проїзд своїх фахівців в іншу країну і назад, сплачує добові згідно зі внутрішніми фінансовими законами своєї країни;

•        Сторона, що приймає, покриває витрати із забезпечення науковців житлом.

Термін подання заявок закінчується 30 вересня 2019 р.

Заявки для участі в конкурсі з української сторони, підготовлені відповідно до встановлених НАН України форм, слід направляти разом із супровідним листом на ім’я начальника Відділу міжнародних зв’язків НАН України Мирончука Анатолія Святославовича за адресою:

01601 МСП, Україна, Київ 30,

вул. Володимирська, 54,

Президія Національної академії наук України,

Відділ міжнародних зв’язків НАН України.

Наявність електронних версій обов’язкова (надсилати у форматі doc на адресу:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.">Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

Довідки за телефоном: (044) 234-37-28 (Ганна Григорівна Петрушенко)

Контактна особа в САН:

František Fundárek, PhD.

Programmer Officer

Department of International Cooperation

Slovak Academy of Sciences

Phone: ++421 2 5751 0138

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.">Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

У хвилюючому очікуванні

27-03-2015 Anna - avatar Anna

У хвилюючому очікуванні

Стаття академіка НАН України Вадима Михайловича Локтєва про значення науки для розвитку держави, роль Академії в системі організації науки та важливість виваженого підходу до реформування наукової сфери. Джерело: Вісник НАН...

Microsoft презентувала Office для планше…

03-04-2014 Anna - avatar Anna

Microsoft презентувала Office для планшета iPad

   Корпорація Microsoft презентувала офісне програмне забезпечення MS Office для пристроїв iPad. Таким чином, корпорація відмовилася від своєї основної стратегії, спрямованої на випуск програмних продуктів тільки для своєї операційної системи...

Apple представить революційний картограф…

23-05-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

Apple працює над власним картографічним сервісом. На Apple Maps зможуть перейти всі користувачі гаджетів компанії з версією платформи iOS 5.0 і вище, повідомляють іноземні ЗМІ.