Семінар на тему «Питання управління об’єктами інтелектуальної власності та процесами комерціалізації об’єктів технологій»

MON

10 грудня 2015 року Міністерство освіти і науки України та Київський національний університет будівництва і архітектури провели семінар на тему «Питання управління об’єктами інтелектуальної власності та процесами комерціалізації об’єктів технологій».

У семінарі взяли участь заступник Міністра освіти і науки України Максим Стріха, представники департаменту інноваційної діяльності і трансферу технологій МОН України, проректори з наукової роботи вищих навчальних закладів України, фахівці та експерти з питань залучення інвестицій, управління проектами та трансферу технологій.

Під час семінару розглядалися питання інтелектуальної власності та її комерціалізації, зокрема, підвищення ефективності управління процесом комерціалізації результатів наукової та науково-технічної діяльності та трансферу технологій, співробітництва вищих навчальних закладів з суб’єктами реального сектору економіки, активізації інноваційної діяльності вищих навчальних закладів.

Практичним досвідом щодо підвищення ефективності управління процесом комерціалізації національних науково-технічних ресурсів з учасниками заходу поділитися керуючий партнер, засновник GrowthUP Group Денис Довгополий, генеральний директор Наукового парку «Київська політехніка», керівник інноваційного молодіжного бізнес інкубатору «Polyteco» Ярослав Кологривов, керівник Національної мережі трансферу технологій Сергій Єгоров, генеральний директор Корпорації «Науковий парк Київський університет імені Тараса Шевченка» Віталій Чернюк, менеджер офісу трансферу технологій Національного транспортного університету Тетяна Покшевницька, проректор з наукової роботи Одеського національного політехнічного університету Дмитро Дмитришин, голова Регіональної ради підприємців у Львівській області, віце-президент РГО «Конфедерація ділових кіл Львівщини» Ростислав Сорока, заступник директора Українського інституту науково-технічної і економічної інформації Валерій Воронков.

Учасники заходу підтримали ініціативу Національного університету будівництв та архітектури щодо проведення семінарів з підвищення кваліфікації фахівців вищих навчальних закладів з управління процесом комерціалізації результатів наукової та науково-технічної діяльності та трансферу технологій. Також було підтримано пропозицію компанії GrowthUP щодо навчальної програми з підготовки фахівців (команд) з побудови та розвитку бізнесу на університетських розробках та формування проектів з подальшим їх впровадженням у реальний сектор економіки.

 

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Інформаційно-комунікаційний захід проєкт…

18-09-2019 director - avatar director

Міністерство освіти і науки України 19 вересня за участі представників Секретаріату Міжнародної євразійської інноваційної науково-технічної програми "EURЕKA" проводить вебінар "EURЕKA info day".Метою заходу є інтенсифікація впровадження інноваційних науково-технічних розробок у...

10-та ювілейна Міжнародна науково-практи…

16-07-2014 Anna - avatar Anna

Запрошуємо Вас взяти участь в роботі 10-ї ювілейної Міжнародної науково-практичної конференції „Вугільна теплоенергетика: проблеми реабілітації та розвитку” Організатори конференції: Національна академія наук України, Комітет з питань науки і освіти Верховної Ради...

Міжнародні програми Японського фонду на …

22-11-2013 Anna - avatar Anna

Японський фонд (The Japan Foundation) оголошує конкурс наукових програм на 2014 -2015 рр. З детальною інформацією щодо змісту програм, а також термінів та процедури подачі документів можна ознайомитися на офіційній...