У Данії презентували електровелосипед на сонячних батареях із запасом ходу до 70 км

Електричні велосипеди вже не є дивиною, вони впевнено заповнюють свою транспортну нішу. Конструктивно вони можуть бути оснащені електродвигуном на переднє чи заднє колесо. Створені електро-вело-рикші, які чудово допомагають проводити екологічні екскурсії в центральних частинах міст – не дають жодних викидів при перевезенні пасажирів.

Міні-вантажні електровелосипеди можуть перевозити до 300 кг вантажу, що може зробити цей транспорт цікавим і потрібним для сільських господарів, які мають 5-6 корів і щоденно перевозять молоко на приймальний пункт.

EL Velosyped

Але повністю безкоштовна поїздка передбачається при використанні електровелосипеда Solarbike, який заряджається від сонця і не має потреби використовувати звичайну електромережу. Сонячні панелі вмонтовані в колеса цього велосипеда. Розроблений такий інноваційний комплект в Копенгагені. Розробка моделі тривала три роки.

Стандартна швидкість від електроприводу для цього велосипеда складає 25 км/год, а максимальне пришвидшення може бути і 50 км/год. Зарядка акумулятора, який розміщений на рамі, працює від сонця при стоянці велосипеда. При повному заряді велосипед може проїхати 70 км. Сонячні панелі розміщені з обох боків колеса.

В різні періоди і при різній погоді кількість кілометрів, які може проїхати цей велосипед, буде різною. Невелика площа фотомодулів дозволяє отримувати протягом дня зарядку для пересування до 25 кілометрів.

Відео https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wVW9pYga7F4

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Археологи нашли древний гребень с руниче…

12-04-2012 Олена - avatar Олена

 Немецкие археологи совершили интересное открытие: они обнаружили одну из самых древних рунических надписей на небольшом гребне, который они нашли в Саксонии-Анхальте, Германия. Свои сведения археологи опубликовали в издании The Local.

Біогаз і біометан як альтернативні види …

04-03-2015 Anna - avatar Anna

Біогаз і біометан як альтернативні види палива

17 лютого 2015 року відбувся семінар «Вивчення німецького досвіду виробництва та використання біогазу та біометану як альтернативних видів палива», організований НАК «Нафтогаз України» та за участю компаній із ФРН. У...

Lego відкрила потужний вітропарк у Півні…

26-10-2015 Олена - avatar Олена

Lego відкрила потужний вітропарк у Північному морі

На початку жовтня данська компанія Lego Group відкрила вітропарк у Північному морі за 54 кілометри від узбережжя Німеччини. Реалізований разом з двома партнерами проект дозволив всесвітньовідомому виробнику іграшкових цеглинок долучитися...