Презентація бета-версії оновленого офіційного веб-представництва Міністерства освіти і науки України

sait19 грудня 2014 року в Міністерстві освіти і науки України за участю Міністра освіти і науки Сергія Квіта відбулася презентація оновленого повнофункціонального веб-представництва МОН.

Оновлений веб-сайт є результатом співробітництва МОН та агентства маркетингу і технологій JayaDigital. ІТ-компанія здійснює розробку оновленого веб-представництва на благодійній основі, що не коштувало Міністерству жодної копійки державних коштів.

Під час презентації, Міністр освіти і науки України Сергій Квіт зазначив, що кожному органу державної влади важливо мати сучасний веб-сайт: простий у використанні, де інформацію можна отримати не більше, ніж трьома кліками. «Якщо ми хочемо бути відкритими до аудиторії, сайт повинен бути, перш за все, зручним», - зауважив Міністр.

Про переваги оновленого веб-сайту розповів керівник агентства JayaDigital Сергій Бойчун. Він зазначив, що оновлений сайт містить меншу кількість розділів, при розміщенні повного попереднього обсягу інформації. Для зручності вся інформація персоніфікована і розподілена для груп користувачів: школярів, студентів, педагогів, батьків, керівників освітніх закладів, держслужбовців. Розробники також звернув увагу на інтерфейс – сайт адаптований для всіх сучасних пристроїв: комп’ютерів, планшетних ПК, телефонів.

Оновлений веб-ресурс Міністерства освіти і науки України підвищить якість надання послуг та активізує взаємодію з користувачами. Цьому сприятиме зручна навігація, забезпечення широкого доступу та прозорості до офіційної інформації, можливість отримати відповіді на запитання без аналізу великої кількості нормативно-правових актів, шляхом покрокових роз’яснень та інструкцій.

Зараз оновлене веб-представництво МОН знаходиться на етапі бета-тестування і доступне за посиланням: http://new.mon.gov.ua/. Оновлений сайт буде функціонувати після проведення опитування користувачів і тестування на початку року.

Пропонуємо переглянути презентацію оновленого веб-сайту МОН та долучитися до його обговорення.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

AVentures Capital і Hybrid Capital об'єд…

10-02-2015 Anna - avatar Anna

AVentures Capital і Hybrid Capital об'єднають зусилля для розвитку онлайн-карти українських стартапів і IT-компаній

  Як повідомляє видання AIN.UA: AVentures Capital, котрий раніше опублікував звіт про ключові угоди в ІТ-сфері в Україні в 2012-2013 роках, и Hybrid Capital - об'єднують зусилля для розвитку проекту онлайн карти українських стартапів і IT-компаній Mapped in Ukraine.    Мета проекту - зібрати на одній карті всі українські стартапи (очікується більше 2000 стартапів),...

Круглий стіл «Технологічні платформи інн…

28-08-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

7 вересня 2012 року з 10 00 до 12 00 у павільйоні №1 Національного комплексу «Експо-центр України» за адресою       м. Київ, проспект Академіка Глушкова,1 в рамках проведення ХХІV Міжнародної агропромислової...

ІІІ Міжнародна науково-практична конфере…

16-03-2015 Anna - avatar Anna

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Наукова комунікація в цифрову епоху»

10–12 березня 2015 року в Києві відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Наукова комунікація в цифрову епоху». Її організаторами виступили Наукова бібліотека Національного університету «Києво-Могилянська академія», Державний фонд фундаментальних досліджень, Наукова...