Корея зацікавлена у створенні технопарку на Харківщині

 technopark KharkivЦе питання обговорювалося на зустрічі губернатора Харківщини Ігоря Райніна з надзвичайним і повноважним послом Республіки Корея в Україні Лі Янг-Ху.

Як повідомляє Харківська ОДА, посол наголосив потенціал області у таких сферах, як наука і освіта, а також з погляду географічного становища і розвиненості інфраструктури.

«У Харкові є хороша інфраструктура і клімат, щоб реалізувати проект технопарку. У вас хороша наука, технології та індустрія. Харків – це Мекка науки і технологій не тільки для України, а й для Європи. Ми можемо реалізувати такий проект. Ми в цьому зацікавлені. У вас прекрасна база, якщо правильно її використовувати, то Харків стане містом майбутнього і центром майбутнього», - підкреслив Лі Янг-Ху.

Відео https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nteZE02DEfw

«Сильні моменти Харківської області – це потужна промисловість, розвинений агросектор. Ми активно працюємо над диверсифікацією ринків і імпортозаміщенням. За останні три-чотири роки промисловість Харківщини вперше демонструє зростання, поки невеликий – 5%. Ми також бачимо подальший розвиток в галузі всіх сфер, пов'язаних з наукою та IT-сектором», - зазначив Ігор Райнин.

Сторони домовилися детально обговорити можливість реалізації в регіоні проекту створення технопарку в ході подальших зустрічей.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Квантова телепортація інформації можлива…

07-12-2012 Светлана - avatar Светлана

Групі учених із китайського Університету науки і техніки, під керівництвом Ксіео-Хуї Бао, вдалося забезпечити квантову телепортацію інформації на відстань 150 метрів, повідомляє веб-ресурс NNN.

Українські школярі за результатами дослі…

28-12-2012 Светлана - avatar Светлана

Сьогодні у Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України під головуванням заступника Міністра Бориса Жебровського відбулася прес-конференція «Результати участі України у міжнародному дослідженні якості природничо-математичної освіти учнів 8 класів...

Фінансова автономія дозволить університе…

19-04-2012 Олена - avatar Олена

КИЇВ. Самостійне використання фінансових ресурсів дозволить університетам України стати повноцінними розпорядниками власних надходжень. Про це в ексклюзивному коментарі УНН розповів голова Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти...