Офіс компанії Sanyo – найбільш «зелена» та «сонячна» будівля в світі

Sanyo

Японський виробник електроніки, компанія Sanyo, може похвалитися найбільш «зеленою» та «сонячною» будівлею в світі. Мова йде про новий офіс компанії – Kasai Green Energy Park, який функціонує за рахунок альтернативних джерел енергії.

Kasai Green Energy Park дійсно одна з найбільш «зелених» будівель в світі. А все за рахунок використання сонячної енергії: одних лише сонячних панелей тут встановлено 5200 штук. Ними покриті і стіни багатоповерхового будинку, і його дах. Сонячні батареї розміщені на автостоянці, на стовпах, ліхтарях і навіть на столиках, що стоять біля вікон усередині будівлі, повідомляє ресурс Novate.ru.

Всі ці панелі виробляють стільки електроенергії, що її вистачило б на забезпечення електрикою 330 приватних будинків. Це дозволить скоротити викид шкідливих речовин в атмосферу на 2 480 тонн на рік.

Крім того, керівництво корпорації Sanyo всіляко підтримує перехід співробітників, що працюють в Kasai Green Energy Park, на екологічні види транспорту. Приміром, на парковці офісного центру встановлено кілька сотень зарядних станцій для електромобілів. А половина всього паркінгу виділена під велосипеди.

У Sanyo запевняють, що в світі більш не знайдеться подібної «сонячної» будівлі. Більш того, в лабораторіях цього офісного комплексу йде розробка нових технологій з виробництва альтернативної енергії.

 

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Співпраця між Інститутом нафтогазової ін…

03-02-2016 Олена - avatar Олена

Співпраця між Інститутом нафтогазової інженерії ІФНТУНГ та факультетом буріння, нафти і газу AGH (Республіка Польща)

Нещодавно українська делегація Інституту нафтогазової інженерії на запрошення польських колег відвідала Краківську гірничо-металургійну академію імені С.Сташица. Під час урочистостей з нагоди проведення Дня Дипломанта у Краківській гірничо-металургійній академії імені С.Сташица (AGH)...

Дайджест новин в сфері науки та інноваці…

30-12-2014 Олена - avatar Олена

Дайджест новин в сфері науки та інновацій за 26.12.-30.12.2014 СКАЧАТИ Дайджест новин у сфері науки та інновацій – це збірник останніх новин у сфері науки та інновацій, які відбулися в Україні та...

Про Міжнародну наукову конференцію «Збаг…

07-10-2014 Anna - avatar Anna

8-9 жовтня 2014 року на базі Інституту рослинництва імені В.Я.Юр’єва НААН відбудеться Міжнародна наукова конференція «Збагачення генетичного різноманіття рослин». У роботі конференції запрошені взяти участь вітчизняні та іноземні вчені.