Державно-приватне партнерство допоможе впроваджувати електронне урядування в Україні

DPP16 лютого 2015р. в Києві відбулася відкрита зустріч на тему: «Роль публічно-приватного партнерства при впровадженні електронного урядування в Україні». Головними завданнями цієї зустрічі було ознайомити учасників із моделями ДПП, «найкращими практиками» розвитку та управління ДПП, переглянути досвід інших країн, які впроваджують електронне урядування в рамках державно-приватного партнерства (ДПП).

Захід організовано Державним агентством з питань електронного урядування в Україні (Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України), Робочою групою з розробки урядової політики у сфері електронного урядування при Віце-Прем’єр-Міністрові України та Програмою розвитку державно-приватного партнерства Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), що реалізується організацією FHI360; серед партнерів заходу – Реанімаційний Пакет Реформ.

«Державне агентство з питань електронного урядування зацікавлене у використанні державно-приватного партнерства для практичної реалізації електронного урядування в Україні», – наголосив Олександр Риженко, Голова Державного Агентства з електронного урядування в Україні, – «Ми розуміємо, що бізнес може надати найновітніші технології, запропонувати навички та здатність управляти складними проектами, які так необхідні для оперативного та результативного створення системи, яка забезпечить прозорість, відкритість роботи органів влади, подолання корупції та відомчої закритості».

«ДПП використовуються в електронному урядуванні по всьому світу, оскільки національні та місцеві органи влади потребують модернізації, нових технологій, та поліпшення надання послуг для громадян. Ці зростаючі очікування та стрімкий розвиток комп’ютерних технологій спонукають уряди залучати бізнес до реалізації електронного урядування. – підкреслив тренер семінару, Еміліо Буглі Інноченті, міжнародний експерт із електронного урядування Програми розвитку ДПП USAID.

«Залучаючи приватний сектор, Уряд України може отримати доступ до необхідного фінансування, технологій, новітніх підходів управління і, таким чином, електронне урядування може буде впроваджено ефективно. По мірі того, як умови покращуватимуться, ДПП може використовуватися для задоволення потреб у інфраструктурі та комунальних послугах у багатьох секторах по всій Україні» – акцентував Мік Мюллей, Директор Програми розвитку державно-приватного партнерства USAID.

***

За додатковою інформацією, прохання звертатись до Катерини Оверченко, прес-секретаря Робочої групи з розробки урядової політики в сфері розвитку е-урядування, за тел.: 063 6168244, або електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Студенти Львівської політехніки активно …

15-02-2016 Олена - avatar Олена

Студенти Львівської політехніки активно долучаються до конкурсу «ІТ-Еврика! Україна»

У листопаді минулого року стартував другий конкурс інноваційних ідей та стартап-проектів «ІТ-Евріка! Україна 2015»: «Час інновацій настав: дійте!», який триватиме шість місяців. На сьогодні подано понад 180 проектів від студентів...

Мала академія наук взяла участь у глобал…

24-09-2014 Anna - avatar Anna

Мала академія наук взяла участь у глобальному інноваційному форумі «Social Good Summit»

 У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка провідні науковці, представники бізнесу й органів влади, громадські активісти, ІТ-експерти, студенти і школярі ділилися досвідом використання новітніх технологій, інновацій та соціальних медіа задля...

Другий Міжнародний бізнес-форум «Наука –…

12-06-2014 Anna - avatar Anna

Другий Міжнародний бізнес-форум «Наука – бізнес – освіта: стратегічне партнерство» у КНЕУ

12 червня 2014 року на базі Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана відбувся Другий Міжнародний бізнес-форум «Наука – бізнес – освіта: стратегічне партнерство. Форум проведено у формі панельної дискусії...