Доценти кафедри радіотехніки ВНТУ отримали премію Верховної Ради України

DocentyКандидати технічних наук Дмитро Гаврілов, Костянтин Коваль та Андрій Семенов визнані найталановитішими молодими ученими у галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок.

Усі троє молодих учених є недавніми випускниками Вінницького національного технічного університету, а тепер навчають нинішніх студентів Інституту радіотехніки, зв'язку та приладобудування своєї alma-mater.

Такої високої відзнаки молоді учені удостоєні за спільну наукову роботу «Розвиток теорії та створення радіовимірювальних приладів на ємнісному ефекті транзисторних структур з від’ємним опором».

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман 26 грудня 2014 р. вручив дипломи та нагрудні знаки лауреатам Премії Верховної Ради України. Відповідна Постанова щодо вручення цих Премій була ухвалена Парламентом напередодні – 23 грудня.

Керівник Парламенту від імені Верховної Ради привітав лауреатів, подякував їм за роботу та побажав оптимізму у нинішній надзвичайно складний час.

«Ваші надбання є здобутком нашої держави. У цей надзвичайно непростий час ви маєте успіхи, якими може пишатися вся країна. Україні потрібні освічені, розумні, талановиті люди, оскільки через ваші знання і досвід, ваші досягнення ми зможемо збудувати таке життя, на яке заслуговуємо», – зазначив Володимир Гройсман.

За інформацією прес-центру ВНТУ

 

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Допомога у пошуку партнерів для підготов…

09-06-2015 Anna - avatar Anna

Допомога у пошуку партнерів для підготовки проектів у сфері ІКТ на конкурси програми Горизонт 2020

Представники українських організацій та бізнесу можуть отримати підтримку від кластеру проектів EECA2HORIZON та EAST-HORIZON для участі у різних заходах з метою налагодження особистих контактів з потенційними партнерами, більш детального ознайомлення...

У НТУУ «КПІ» відбудеться фінал ІІ Всеукр…

16-10-2013 Anna - avatar Anna

17 жовтня 2013 року в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» відбудеться підбиття підсумків, нагородження переможців і церемонія закриття ІІ Всеукраїнського фестивалю інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2013». В урочистих заходах...

Астрономи запустити в космос телескоп за…

15-06-2012 Светлана - avatar Светлана

Літак L-1011 Stargazer вилетів з аеродрому на атолі Кваджалейн в Тихому океані в точку запуску ракети Pegasus XL, яка повинна буде вивести на орбіту рентгенівський орбітальний телескоп NuSTAR. Про це...