Міжнародна Бізнес-конференція «Розвиток транскордонної співпраці у сфері відновлювальної енергетики», Львів, 2 жовтня 2013

 Конференція відбувається в рамках осіннього Міжнародного будівельного форуму і присвячена практичним аспектам впровадження енергозберігаючих заходів з використанням альтернативних та відновлювальних джерел енергії.

 Мета – надати об’єктивну інформацію про економічну ефективність пропонованих технологій та їх технічну досконалість потенційним замовникам та організаціям, які зацікавлені у підготовці проектів у сфері альтернативної і відновлювальної енергетики.

 Конференція відбувається в рамках осіннього Міжнародного будівельного форуму і присвячена практичним аспектам впровадження енергозберігаючих заходів з використанням альтернативних та відновлювальних джерел енергії. Особлива увага буде надаватись прикладам успішної реалізації передових технічних та організаційно технічних рішень.

 З матеріалами минулорічної конференції Ви можете ознайомитись за посиланням

 https://www.dropbox.com/sh/4mttul1yzxeaebi/hri5ZPcyYj

 

Організатор конференції:

ГО «Агенція Європейських Інновацій» (АЕІ)

https://www.facebook.com/InnoEU.UA, www.aei.org.ua

ГО АЕІ має досвід виконання та реалізації різних міжнародних проектів, в т.ч. проектів 7 Рамкової Програми ЄС, МФВ "Відродження" та інших донорських організацій.

У жовтні 2013 року АЕІ розпочинає виконання польсько-українського проекту FARADAY, № PBU/0625/11 у рамках програми транскордонної співпраці "Польща-Білорусь-Україна".

Попередній регламент конференції.

09.45 – 10.00 Реєстрація

10.00 –12.00 Перша сесія. Плани і проекти на рівні окремого міста.

Досвід міста Городок Львівської області у впровадженні енергоощадних заходів на рівні малого міста, в т.ч. з використанням джерел альтернативної і відновлювальної енергетики.

Проект екоенергетичного мікрорайону – площадка впровадження нових технологій альтернативної і відновлювальної енергетики у Підкарпатському воєводстві Республіки Польща.

Досвід інших міст України та європейських країн.

Плани і перспективні проекти

12.00 –13.00 (перерва, спілкування)

13.00 –14.30 Друга сесія

Практичні приклади використання енергії сонця, вітру, біомаси для житлових будинків, фермерських господарств, бюджетних установ (лікарні, школи, дитячі садки), відпочинково-рекреаційних комплексів та інших бізнес-об’єктів.

Бар’єри на шляху впровадження нових технологій альтернативної і відновлювальної енергетики.

15.00 – 16.00 Третя сесія. Презентації перспективних технологій та проектів.

16.00 – 16.30 Дискусія про напрямки транскордонної співпраці у сфері альтернативної і відновлювальної енергетики.

Детальна програма конференції буде розіслана зареєстрованим учасникам після отримання тем виступів від усіх доповідачів.

Місце проведення.

Палац спорту "Україна" - вул. Мельника, 18, м. Львів

http://www.galexpo.com.ua/uk/adress/vustavkovi-ploschadku.html#sport

Організаційні аспекти участі:

Участь у конференції є безкоштовною. Учасники самостійно покривають витрати пов’язані з проїздом та проживанням у Львові.

Для участі у конференції в якості слухача необхідно подати заявку до 25 вересня.

Якщо ж Ви бажаєте виступити під час конференції, то просимо подати заявку з темою доповіді до 20 вересня 2013 року.

Всі заявки подаються в режимі онлайн за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/12KzEuwiG7iDNavAZPA1ISZlBWnZRyl1cvrzD0HCdwpU/viewform

Контактна інформація:

Олесь Кульчицький, email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., тел.095 9388233.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОЕКТ FARADAY

Цілі і заходи проекту повністю відповідають першому пріоритетному завданню регіональної програми інноваційного розвитку Львівської області, а саме просуванню та впровадженню енергоефективних, ресурсозберігаючих технологій, освоєнню альтернативних та відновлювальних джерел енергії (ВДЕ) та запровадженню екологічно безпечних виробництв.

Партнери проекту з Польщі:

аплікант - Ряшівська агенція регіонального розвитку

партнер 1 - Кластер "Підкарпатська екоенергетика"

Тривалість проекту – 18 місяців.

Проект є симетричним і в рамках проекту планується створити в Підкарпатському воєводстві та на Львівщині по одному консультаційному пункту з використання ВДЕ; розробити та наповнити корисною інформацією тримовний портал як комплексне транскордонне джерело знань про ВДЕ; провести аналіз потенціалу ВДЕ у контексті транскордонної співпраці Польща-Україна в двох сусідніх регіонах; підготувати та видати українською та польською мовами практичний посібник розвитку ВДЕ, включаючи приклади кращих практик; організувати у кожній країні по три тематичні семінари і по дві конференції для цільових груп та кінцевих бенефіціантів; організувати навчальні візити до Польщі та до України; провести по одній виставці практичних рішень у сфері ВДЕ у Польщі та в Україні.

Очікується що результати проекту будуть корисними для розвитку нового інноваційного сектору економіки на Львівщині та будуть сприяти підвищенню рівня енергетичної самодостатності області. Проект також буде корисним для громад міст і сіл які планують реалізувати енергоефективні заходи.

Навчально-практичні курси «Правовий захист об’єктів інтелектуальної власності та основи інноваційного менеджменту»http://cstei.lviv.ua/ua/item/876

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Потужність сонячних установок в усьому с…

17-12-2015 Олена - avatar Олена

Потужність сонячних установок в усьому світі у 2016 році досягне 64,7 ГВт

В наступному році ринок сонячної енергетики зросте лише на 13%. При цьому експерти очікують чимале зростання цієї галузі у США – Штати проводитимуть активну «сонячну» політику з метою випередження Японії...

Печать в наномасштабах

02-11-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

Опубликовано1 ноября, 2012 - 00:05 Российские ученые совершили прорыв в области оптической печати, предложив инновационный тип литографии высочайшего разрешения — электрохимическую рентгеновскую литографию.

Система Kinect, розроблена інженерами СШ…

11-06-2012 Светлана - avatar Светлана

Інженери університету штату Вірджинія в місті Шарлоттесвілль (США) створили систему з датчиків Kinect, що допоможе легко і швидко знайти розкидані по всьому будинку речі, будь то гаманець, пульт управління телевізором...