Працювати треба від науки і аж до самого впровадження, тоді буде ефект та відчутний результат, – Ігор Швайка

Відкриваючи Всеукраїнську нараду "Енергополе – майбутнє України", Міністр аграрної політики та продовольства подякував аграріям за роботу та відзначив важливість аграрного сектору для економіки країни.

Втім, Ігор Швайка наголосив, що проблема співіснування ринку та науки не вирішена: "Те, що ви зробили сьогодні на мікрорівні, потребує якісної реалізації. Працювати треба від науки і аж до самого впровадження, тоді буде ефект та відчутний результат на світовому ринку", – сказав очільник Мінагрополітики.

У Всеукраїнській нараді "Енергополе – майбутнє України" беруть участь науковці, керівники сільськогосподарських та фермерських господарств, зацікавлених організацій, директори департаментів агропромислового розвитку облдержадміністрацій та інші.

У ході наради обговорено питання енергетичної незалежності нашої країни через використання альтернативних джерел енергії, а саме, нетрадиційних кормових і енергетичних культур, деревних порід, різновидностей енергетичної верби тощо.

"Село сьогодні не гине і ніколи не загине! Українське село – наша царина. Ми сьогодні можемо сказати, що ми не тільки годуємо, а й опалюємо країну", – розповів Ігор Швайка.

Насамкінець, Міністр аграрної політики та продовольства підкреслив, що енергетична незалежність - провідна мета аграрного сектору країни.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Про II Міжнародну науково-практичну конф…

28-10-2013 Anna - avatar Anna

19-23 листопада 2013 року у м. Сімферополь (вул. Планеристів 33А, Центр розвитку освіти, науки та інновацій) відбудеться II Міжнародна науково-практична конференція «Підвищення національної конкурентоспроможності: управлінські, соціально-економічні, та науково-технологічні аспекти». Останній термін...

Новая бумага может удерживать электричес…

04-10-2012 Олена - avatar Олена

 Опубликовано 4 октября, 2012 - 00:10 В политехническом институте штата Нью-Йорк изобретена бумага, в которой можно накапливать электрическую энергию. Правда, бумага эта не простая, а нанокомпозитная. Она почти на девять десятых...

Первые дебаты строителей и производителе…

25-09-2012 Светлана - avatar Светлана

В Санкт-Петербурге впервые в России прошли открытые дебаты на тему «Светодиоды: ЗА и ПРОТИВ» между строительным сообществом и производителями светодиодов.