Міжнародний науково-технологічний форум «Наука, інновації, технології - 2013»

1271463733З 15 по 17 жовтня 2013 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза», за адресою вул. Салютна, 2-Б (ст. метро «Нивки»), відбудеться Міжнародний науково-технологічний форум «Наука, інновації, технології - 2013».

Мета Форуму - презентація кращих наукових досягнень, інноваційних розробок та технологій, сприяння їх комерціалізації та впровадженню у виробництво, що є основоположним пріоритетом успішного розвитку економіки країни.
До участі у Форумі запрошуються провідні вчені наукових установ та вищих навчальних закладів, інженери та конструктори державних підприємств, керівники міністерств, Національних академій наук, представники бізнесових кіл, посли та працівники посольств іноземних держав в Україні. 
У відкритті Форуму передбачається участь Прем’єр-міністра України, членів Уряду України, представників Адміністрації Президента України, Верховної Ради України, центральних органів виконавчої влади, облдержадміністрацій. 
У рамках Міжнародного науково-технологічного форуму «Наука, інновації, технології - 2013» планується робота експозицій найкращих технологічних розробок вітчизняних наукових установ, ВНЗ та підприємств, зокрема робіт, удостоєних Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій, проведення тематичних конференцій, круглих столів та семінарів.
Крім того, в рамках Форуму планується відзначення 20-ої річниці підписання Угоди між Україною та Німеччиною щодо науково-технічного співробітництва. У роботі Форуму візьмуть участь представники наукових кіл ФРН та представники компаній, що працюють у сфері високих технологій. Під час цих заходів відбудеться обговорення майбутніх напрямів двостороннього українсько-німецького співробітництва, зокрема, можливостей участі українських науковців у міжнародному проекті FAIR (м. Дармштадт, ФРН) з вивчення іонів та антипротонів.
У рамках ділової програми Форуму учасники зможуть обмінятися практичним досвідом у сфері науково-технічного співробітництва, обговорити спільні проблеми та нагальні питання, знайти нових партнерів і клієнтів, закласти фундамент для майбутнього розвитку бізнесу, представити свої наукові розробки, кращі інноваційні проекти. 

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Майбутнє України за наукою

21-11-2013 Anna - avatar Anna

Майбутнє України за наукою

Майбутнє Української держави залежить від розвитку та підтримки науки. Про це заявив у середу голова Державного агентства України з питань науки, інновацій та інформатизації Володимир Семиноженко під час урочистого відкриття Ювілейної...

Один з кращих рекультивованих полігонів …

25-10-2013 Anna - avatar Anna

Один з найкращих рекультивованих полігонів в Україні, зі збиранням біогазу, побудований в Луганській області - у місті Александровськ, заявив голова Луганської облдержадміністрації Володимир Пристюк на пленарному засіданні Національного форуму «Поводження...

Стипендії Комісаріату з атомної енергії …

18-03-2015 Anna - avatar Anna

Стипендії Комісаріату з атомної енергії та альтернативних енергій Французької Республіки у галузі наук про життя

Успішні кандидати матимуть змогу отримати ступінь кандидата наук в одному з провідних французьких університетів (Паризький університет, Гренобльський університет, Університет Марселя та ін.). Досьє кандидата необхідно заповнити до 27 березня 2015 року...