ERC вдихає життя в 11 нових проектів

 

За ці роки ERC залишити свій слід на європейських досліджень, а в результаті цього і престижною профіль вона отримала понад 700 заявок на своїй останній схемі грантів. На відміну від інших посібників, які спрямовані на об'єднання ряду науково-дослідних організацій, щоб сформувати консорціум, на піку Грант цілі окремих дослідників, додатковий навички, знання і ресурси, що дозволяють їм йти на ризик і адреси питань, які розсовують межі прикордонної досліджень в новими способами. Тільки обмежена частина загального бюджету ERC використовується для цієї ініціативи.

"ERC Synergy Грант надає унікальну можливість для видатних вчених, щоб дослідити спільно сформульовані питання дослідження, які приймають їх за межі" нормального ", навіть якщо в іншому випадку відмінно, наука," прокоментував президент ERC, професор Хельга Новотни.

У своєму оголошенні на нагороди підкреслила вона, як фінансування привели дослідників разом. "Він націлений на об'єднання зусиль правильний вид людей у ​​потрібний час, в потрібному конфігурації, працювати на правій роду проблем. Ми вирішили ввести на піку грантів для двох дзвінків з обмеженим бюджетом. Ця схема дає дослідникам грант багато свободи для спільної роботи по-новому. Коли дослідники зрозуміли це, ми очікуємо ще кілька радикальних пропозицій для другого дзвінка. Ми будемо оцінювати успіх цій схемі до кінця наступного року.

Один одержувач Synergy Грант, професор Костянтин Новосьолов, лауреат Нобелівської премії з фізики в 2010 році. В даний час на базі Університету Манчестера, він був удостоєний гранту разом з професором Андреа Феррарі з Кембриджського університету, і професор Володимир Фалько, Університет Ланкастера для Hetero2D проекту.

Говорячи про Synergy Грант, професор Новосьолов сказав: «Присудження грантів Synergy це захоплююче розвиток дослідницької групи, як наша. Ми зробили ставку на високого ризику тому, що шляхом об'єднання властивостей кілька, один атом товщиною матеріали в єдине тривимірної структури (так звані «гетероструктури), ми створюємо новий клас матеріалів з наперед заданими властивостями і кілька функціональних . Можна подумати, що будівельні матеріали, шар за шаром, як наукова фантастика. Але якщо ми доб'ємося успіху, це нове сполучення відомих матеріалів, двовимірний (2D) атомні кристали, побудовані шар за шаром, пропонують дивовижний діапазон додатків і пристроїв, необхідних для майбутньої промисловості Європи, як фотоприймачів, сонячних батарей, транзисторів і інші оптичні, фотонних та електронних компонентів.

Професор д-р Корінна Л. Гофман також виграв грант разом з трьома іншими дослідниками для Nexus1492 проекту. Професор д-р Хофман говорив про вплив гранту буде мати на своїх досліджень: "Унікальна синергія з чотирьох дослідників і їх міжнародна група археологів, суспільних, природничих та комп'ютерних наук, і спадщина експертів, є кращим з можливих конфігурацій для вирішення історію американські індіанці. Змішаних компетенцій команди повинні допомогти нам вивчити вплив колонізаторів в Карибському регіоні і перше взаємодія між Новим та Старим Світом, в абсолютно по-новому. Таким чином, ми сподіваємося провести переоцінку Карибського басейну історії та спадщини міжкультурного індіанців-європейсько-африканської динаміки в більш глобальну перспективу.

Професор Крістофер Toumazou і професор сер Стівен Блум з Імперського коледжу в Лондоні також були обрані для Synergy грантів для їх i2MOVE проекту. Вони заявили: «Наш досвід у відповідній електричної та електронної техніки, а також в ожиріння, діабету та ендокринології дійсно доповнюють один одного. Об'єднавши зусилля, ми будемо сприяти розробці нового лікування для лікування ожиріння. Наші i2MOVE Проект спрямований на вивчення блукаючого нерва і функції на розвиток нервового збудження, яке імітує анорексією відповідь блукаючого нерва в попаданні в організм їжі.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте:

Європейська дослідницька рада:  http://erc.europa.eu/

Synergy грантів:  http://erc.europa.eu/funding-schemes/synergy-grants

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Бурятия Республика: В Улан-Удэ впервые п…

03-09-2012 Светлана - avatar Светлана

10.09.2012 Экономический форсайт- 2030 пройдет в Улан-Удэ 12 сентября в преддверии международной экономической конференции «Новая экономика – новые подходы» в рамках БЭФа. Как сообщает комитет по молодежной политике министерства образования и...

Кластеризація міжнародних проектів для п…

24-03-2015 Anna - avatar Anna

Кластеризація міжнародних проектів для підвищення ефективності їх реалізації

Досвід участі НАН України у виконанні науково-технічних проектів Сьомої рамкової програми ЄС за напрямом «Нанонауки, нанотехнології, матеріали та нові промислові технології». 10 березня 2015 р. в Інституті електрозварювання ім. Є.О. Патона...

Розроблений простий і швидкий метод друк…

01-02-2016 Олена - avatar Олена

Одним з найбільш перспективних кандидатів на роль технології пам’яті наступного покоління вважається граткова (cross-bar) резистивна (мемристорна) пам’ять. Її сильними сторонами є енергонезалежність, малий час доступу, висока щільність та нескладний виробничий...