Міжнародна наукова конференція «Радіологічні та медичні наслідки Чорнобильської катастрофи – тридцять років по тому»

chornobylДруге інформаційне повідомлення щодо міжнародної наукової конференції «Радіологічні та медичні наслідки Чорнобильської катастрофи – тридцять років по тому» (18-19 квітня 2016 р., м. Київ, Україна)

Міжнародна наукова конференція «Радіологічні та медичні наслідки Чорнобильської катастрофи – тридцять років по тому» відбудеться в м. Києві 18-19 квітня 2016 року в ДУ «Національний науковий центр радіаційної медицини НАМН України» за адресою проспект Перемоги 119/121.

До участі в конференції запрошуються наукові фахівці в галузі радіаційної біології та медицини, організатори охорони здоров’я, а також експерти з питань радіаційної аварійної ситуації та медичної готовності.

Основна мета наукової конференції – аналіз 30-річного досвіду досліджень наслідків Чорнобильської аварії, особливо впливу малих доз іонізуючого випромінювання.

На конференцію запрошені лектори, провідні національні експерти в галузі радіаційної біології та медицини з практичним досвідом досліджень наслідків Чорнобильської аварії. Ми сподіваємося, що ця конференція виконає свою мету, а саме - поширення наукових знань про вплив Чорнобилю на здоров'я та визначення напрямків подальших наукових досліджень і медичної допомоги у випадках радіаційних аварій.

Основні теми конференції

  • Радіаційна епідеміологія.
  • Дозиметрія зовнішнього та внутрішнього опромінення.
  • Біологічні маркери дози, захворюваності та радіочутливості.
  • Рак щитоподібної залози.
  • Вплив на здоров’я іонізуючого опромінення та неіонізуючих негативних факторів.
  • Співпраця в сфері медичної готовності при радіаційних аварійних ситуаціях.
  • Психічне здоров’я постраждалих та сприйняття радіаційного ризику населенням.

Зареєструватись для участі у конференції та дізнатись більше деталей можна за посиланням на сайт організаторів конференції - ДУ "Національний науковий центр радіаційної медицини НАМН України":

http://www.nrcrm.gov.ua/news/news2016_01.html

 

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Конкурс «Іntel-Техно Україна»

07-08-2014 Anna - avatar Anna

Конкурс «Іntel-Техно Україна»

 З метою виявлення та підтримки обдарованої в різноманітних сферах науки й техніки учнівської молоді, інтеграції в міжнародний освітній простір, представництво корпорації Intel в Україні, афельований організатор конкурсу Національний технічний університет...

Міжнародна науково-практична конференція…

17-06-2016 Олена - avatar Олена

Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «Інноваційні напрями розвитку галузі рослинництва»

Рада молодих вчених Інституту рослинництва ім. В. Я. Юр’єва НААН запрошує Вас взяти участь у роботі науково-практичної конференції молодих вчених на тему: «Інноваційні напрями розвитку галузі рослинництва», яка відбудеться 7-8...

Дайджест новин у сфері науки та інноваці…

18-04-2013 Олена - avatar Олена

Дайджест новин у сфері науки та інновацій за 12-17.04.2013 СКАЧАТИ Дайджест новин у сфері науки та інновацій – це збірник останніх новин у сфері науки та інновацій, які відбулися в Україні та...