У Києві пройде фестиваль винахідників Maker Faire

 KMF

14 листопада в Києві відбудеться Maker Faire — фестиваль технологій, винахідливості та креативності. Всі винахідники — від новачків до майстрів — можуть представити праці широкої тематики: від робототехніки до фермерства та ремесел.

Фестиваль винахідників Kyiv Mini Maker Faire є частиною міжнародного проекту Maker Faire, який формує простір для спілкування «мейкерів» — новаторів і винахідників, що створюють щось своїми руками.

Рівень проектів, що виступатимуть на фестивалі, — від початкового (хобі-зони) до високотехнологічного (startup і smart city-зони).

На Kyiv Mini Maker Faire в зоні YouTube учасникам фестивалю розкажуть, як створити свій відеоканал і перетворити його на джерело заробітку. Також на фестивалі можна буде познайомитися з популярними відеоблогерами, зустрітися з представниками кращих українських «How To» каналів і поспостерігати за процесом зйомок.

Тематика фестивалю:

• Робототехніка та мікроконтролери;

• 3D-друк і адитивні технології;

• Моделювання та прототипи;

• Крафт (дерево, метал, папір, труби, макарони, що завгодно);

• Green Energy;

• Механізми;

• Все, що рухається (велосипеди, автомобілі, ракети, зорельоти);

• Щось веселе, що робите лише ви.

Щоб продемонструвати свій винахід на фестивалі Kyiv Mini Maker Faire, потрібно оформити та подати заявку. Дедлайн подання заявок — 14 жовтня. Якщо ви запізнилися, але все ж дуже хочете взяти участь, тоді зв'яжіться з організаторами та поясніть ситуацію.

Для некомерційних винахідників, які займаються розробками просто для свого задоволення, участь у фестивалі безкоштовна. Для комерційних — залежить від домовленості з організаторами.

За словами організатора фестивалю Юрія Власюка, Maker Faire — це середовище, яке допомагає народженню та розвитку підприємництва, що сьогодні дуже важливо для України. «Цей формат дозволяє різним людям, незалежно від рівня їхньої підготовки, спробувати зробити щось своїми руками і продемонструвати це іншим. А тим, хто вже створив продукт, — показати, як вони це зробили», — кажуть організатори Kyiv Mini Maker Faire.

Фестивалі Maker Faire проводяться по всьому світу. В Києві цей фестиваль пройде вже вдруге.

Коли: 14 листопада 2015 року.

Час роботи: з 11 до 19.

Де: Київ, Національний експоцентр «Україна» (кол. ВДНГ).

Адреса: проспект Академіка Глушкова, 1.

Вартість квитків дивіться на сайті MakerFaire.

 

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

В Финляндии состоялся III-й Инновационны…

20-06-2012 Светлана - avatar Светлана

13-15 июня в финском городе Лаппеенранта состоялся III-й Инновационный форум Россия-ЕС, в котором приняла участие делегация Фонда Сколково во главе с вице-президентом О.Б.Алексеевым, сообщает пресс-служба фонда.

Стан інноваційної діяльності у сфері охо…

24-08-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

Горбань А. Є., директор Українського центру наукової медичної інформації та патентно-ліцензійної роботи МОЗ України

На Кіровоградщині відкрили новий пеллетн…

27-09-2012 Светлана - avatar Светлана

Кіровоградська ОДА 25 вересня у Малій Висці на Кіровоградщині відкрили нове підприємство із виробництва пеллетів – гранул для опалювання.