Науковий симпозіум з міжнародною участю «Мозок та стрес»

Inst nevrologiiДержавна установа «Інститут неврології, психіатрії та наркології НАМН України» та науково-практичне товариство неврологів, психіатрів та наркологів України повідомляють про проведення наукового симпозіуму з міжнародною участю «Мозок та стрес», який відбудеться 1-2 жовтня 2015 р. в м. Дніпропетровськ (згідно "Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій МОЗ і НАМН України, які проводитимуться у 2015 році в Україні").

Для участі у симпозіумі запрошуються науковці, молоді вчені, лікарі-неврологи, лікарі-психіатри, лікарі-психотерапевти, лікарі-наркологи, лікарі-психологи, сімейні лікарі, організатори охорони здоров’я, соціальні працівники, представники громадських організацій.

Робочі мови заходу: українська, російська, англійська.

Основні наукові напрямки роботи симпозіуму:

• Неврологічні, психічні та поведінкові хвороби обумовлені стресом (клініка, діагностика, реабілітація, віковий та гендерний аспекти).

• Психологічні та психопатологічні наслідки екстремальних подій (клініка, діагностика, класифікація).

• Роль стресу в розвитку цеброваскулярної патології.

• Реабілітація постраждалих внаслідок екстремальних подій (фармакологічна, психологічна інтервенція, психосоціальні втручання).

• Наркологічні розлади в умовах «гібрідної війни».

Оргкомітет симпозіуму планує видання матеріалів конференції (тез).

Матеріали будуть опубліковані в журналі «Український вісник психоневрології» (3-й випуск 2015 р.).

До розгляду редакційною колегією журналу будуть прийматися роботи, які не публікувалися та не подавалися до друку раніше.

Вимоги до публікації тез: відповідність тематиці конференції, обсяг – 2 (дві) сторінки, з полями: зліва – 2,5 см, справа, зверху та знизу – по 2 см, шрифт Times New Roman 14, міжрядковий 1,5 інтервал. Структура: УДК, автори, установа, місто, назва, адреса для листування, текст.

Вартість публікації тез 120 грн., оплату просимо здійснювати поштовим переказом на адресу: 61068, м. Харків, вул. Академіка Павлова, 46,ДУ «Інститут неврології, психіатрії та наркології НАМН України», Серьогіній Вірі Миколаївні.

Тези необхідно надіслати до 25 серпня 2015 року на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Місце проведення симпозіуму – Культурно-діловий центр «Менора», за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Шолом-Алейхема, 4/26

Початок роботи – 1 жовтня об 11 годині.

Реєстрація учасників симпозіуму - 1 жовтня з 8-00 в Культурно-діловому центрі «Менора».

Заявку на участь у симпозіумі просимо надсилати до 15 вересня 2015 р. на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. за реєстраційною формою.

Просимо Вас заздалегідь повідомити про участь у заході.

АДРЕСА ОРГКОМІТЕТУ:

61068, Харків, вул. Академіка Павлова, 46,

ДУ «Інститут неврології, психіатрії та наркології Національної академії медичних наук України».

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Производитель чипов памяти SanDisk созда…

14-12-2012 Светлана - avatar Светлана

Один из мировых лидеров в области производства чипов памяти SanDisk решила создать собственный венчурный фонд, который займется инвестированием в стартапы, разрабатывающие инновационные решения на основе технологии флэш-памяти. Первая инвестиция фонда...

Panasonic поглине великих виробників сон…

23-02-2012 Олена - avatar Олена

Представники корпорації Panasonic ведуть переговори з приводу придбання ряду виробництв фотоелектричних панелей в США і Європі. Panasonic може використовувати найбільші за останні десять років своєї історії угоди, щоб прискорити перехід...

Відбувся Інформаційний день Програми НАТ…

27-05-2016 Олена - avatar Олена

Відбувся Інформаційний день Програми НАТО «Наука заради миру і безпеки»

27 травня 2016 року в рамках візиту в Україну заступника Генерального секретаря НАТО з питань нових викликів безпеці, посла Соріна Дукару у Великому конференц-залі Національної академії наук України відбувся Інформаційний...