І Міжнародна науково-практична конференція «Україна-ЄС. Сучасні технології, економіка та право»

logoЗ 30 березня до 2 квітня 2015 року в м. Кошице (Словацька Республіка) проходила І Міжнародна науково-практична конференція «Україна-ЄС. Сучасні технології, економіка та право».

Організаторами конференції виступили Академічне співтовариство Михайла Балудянського (Словацька Республіка), Чернігівський національний технологічний університет, Київський університет права НАН України, Кошицький технічний університет (Словацька Республіка); Лодзинський технічний університет (Республіка Польща); Господарська академія ім. Д.А.Ценова (Республіка Болгарія); Університет Тузли (Боснія і Герцеговина).

У конференції взяли участь відомі вчені, викладачі, аспіранти та студенти вищих навчальних закладів та установ України, Словацької Республіки, Республіки Польща, Грузії, Республіки Болгарія та інших.

Під час конференції начальник управління ліцензування та акредитації Міністерства освіти і науки України, доктор педагогічних наук, професор Андрій Шевцов привітав учасників конференції від імені Міністерства та виступив з доповіддю про сучасний стан реформ у системі вищої освіти в Україні. Особливу увагу було при цьому приділено питанню ліцензування та управління якістю освітньої діяльності й змінам у системі акредитації навчальних програм в Україні.

Із вступним словом до учасників конференції на пленарному засіданні також звернулися Міхал Вархола – президент Академічного співтовариства М. Балдянського, доктор технічних наук, професор (Словацька Республіка); Рената Ленартова – Віце-мер міста Кошице (Словацька Республіка), Сергій Шкарлет – ректор Чернігівського національного технологічного університету, доктор економічних наук, професор.

У наукових доповідях, проголошених на засіданні, піднімалися актуальні питання щодо проблем розвитку сучасних технологій, удосконалення національного законодавства у відповідності з правом Європейського Союзу. Велика увага також приділялася обговоренню проблемних питань у сфері економіки.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Відбулась щорічна конференція з питань б…

19-02-2015 Anna - avatar Anna

Відбулась щорічна конференція з питань біобезпеки Американської асоціації мікробіологів 2015

З 9 по 11 лютого 2015 року у м. Вашингтон, США, проходила щорічна конференція з питань біобезпеки Американської асоціації мікробіологів 2015 (American Society for Microbiology Biodefense and Emerging Diseases Research...

Дайджест новин в сфері науки та інноваці…

11-02-2016 Олена - avatar Олена

Дайджест новин в сфері науки та інновацій за 09.02.-12.02.2016 СКАЧАТИ Дайджест новин у сфері науки та інновацій – це збірник останніх новин у сфері науки та інновацій, які відбулися в Україні та...

Україна і Китай в енергетиці працюють у …

12-04-2012 Олена - avatar Олена

Україна і Китай визначили для себе кілька пріоритетних напрямів співробітництва в енергетичній сфері. Один з найголовніших - будівництво в кримському Щолкіному парогазової станції. Китайські інвестиції при цьому можуть становити до...