ХХX наукова конференція з біоорганічної хімії та нафтохімії

Himiya26-27 березня 2015 року в Інституті біоорганічної хімії та нафтохімії (ІБОНХ) НАН України відбулася ХХX наукова конференція з біоорганічної хімії та нафтохімії.

Зі вступним словом до учасників і гостей конференції звернувся директор ІБОНХ НАН України член-кореспондент НАН України Андрій Іванович Вовк.

Під час конференції головна увага була приділена обговоренню наукових досліджень, присвячених синтезу потенційно біоактивних сполук і дослідженню зв’язку між їх структурою і активністю; синтезу і вивченню біологічних властивостей нових біорегуляторів для застосування в медицині і сільському господарстві; розробленню наукових основ синтезу і технологій одержання практично важливих продуктів і матеріалів з вуглеводневої сировини, вирішенню гострих екологічних проблем, зокрема очищенню стічних вод від техногенних забруднень.

Загалом було виголошено 22 наукові доповіді, в т.ч. 13 доповідей молодих дослідників – співробітників ІБОНХ НАН України, 2 доповіді співробітників Інституту органічної хімії НАН України, 1 доповідь студентки Національного технічного університету України «КПІ».

Підсумовуючи, члени журі конференції констатували високий науковий рівень доповідей, а також відзначили плідну роботу наукових керівників молодих дослідників та керівників підрозділів, спрямовану на виховання наукової зміни.

За активну участь у роботі конференції адміністрація ІБОНХ НАН України оголосила подяку всім доповідачам, а молодих дослідників нагородила грамотами.

За результатами ХХX наукової конференції будуть опубліковані тези доповідей у науковому збірнику «Катализ и нефтехимия».

За інформацією СХБН НОВ Президії НАН України 

 

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Науковці УДПУ взяли участь в обговоренні…

17-02-2015 Anna - avatar Anna

Науковці УДПУ взяли участь в обговоренні стратегічних напрямів екологічної політики України

Делегація екологів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини на чолі з Головою Уманського районного осередку Міжнародної асоціації екологів університетів професором Світланою Совгірою взяла участь у Загальних зборах Міжнародної асоціації...

Дайджест новин в сфері науки та інноваці…

14-11-2014 Олена - avatar Олена

Дайджест новин в сфері науки та інновацій за 11.11.-14.11.2014 СКАЧАТИ Дайджест новин у сфері науки та інновацій – це збірник останніх новин у сфері науки та інновацій, які відбулися в Україні та...

Учеными создан магнитный экохолодильник,…

11-06-2012 Светлана - avatar Светлана

Учеными создан экономичный рефрижератор, который работает на принципе магнитного охлаждения; данный прибор может материалы охлаждать до - 20,5 гр., при этом в системах его вместо фреона и прочих "парниковых"...