Семінар: “Європейський вектор розвитку електронного врядування: досвід Латвії для України”

anonsДержавне Агентство з питань електронного урядування та члени Робочої групи з розробки урядової політики у сфері розвитку електронного урядування при Віце-Прем’єр-Міністрові України проведуть семінар разом з експертами електронного урядування Латвії.

Під час семінару експерти Робочої групи представлять свої напрацювання та ідеї з впровадження е-урядування в Україні. В свою чергу, експерти з Латвії поділяться власним досвідом впровадження е-урядування по основним чотирьом напрямкам: електронна взаємодія, електронні публічні послуги, електронна ідентифікація та електронний парламент.

Дата проведення:

Середа, Квітень 1, 2015 - 09:00

Місце проведення:

вул. Ділова 24, м. Київ конференц-зала, 1-й пов.

Учасники заходу:

Олександр Риженко, голова Державного Агентства з питань електронного урядування України.

Андрій Семенченко,директор Інституту вищих керівних кадрів Національної академії державного управління при Президентові України, доктор наук з держ. управління, професор.

Роман Кобець, експерт Робочої групи з розробки урядової політики у сфері розвитку електронного урядування при Віце-Прем’єр-Міністрові України.

Олексій Вискуб, експерт Робочої групи з розробки урядової політики у сфері розвитку електронного урядування при Віце-Прем’єр-Міністрові України.

Юрій Козлов, начальник відділу з питань організації надання послуг ЕЦП і супроводу ІТС центрального затверджуючого органу, ДП “Інформаційний центр”, Міністерство Юстиції України.

Юрій Хорунжий, громадянська мережа “ОПОРА”.

Едуард Харчук, Міністерство охорони зовнішнього середовища і регіонального розвитку Латвійської Республіки, начальник державного відділу інформаційних та комунікаційних технологій.

Лієне Страздиня, начальник державного відділу інформаційних та комунікаційних технологій Міністерство охорони зовнішнього середовища і регіонального розвитку Латвійської Республіки,.

Юрій Гулбіс, Голова ради директорів, виконавчий директор Lattelecom.

Вінета Спругайне, Латвійський державний центр радіо и телебачення, Керівник відділу маркетингу.

Аніта Дудіня, керівник інформаційного департаменту, Сейм Латвійської Республіки.

Мадара Пієпіня, керівник порталу Manabalss.lv.

Кількість учасників семінару – обмежена. Зареєструйтесь, будь ласка, заповнивши форму. Реєстрація відкрита до п'ятниці 27 березня 2015 16:00

Захід відбувається за підтримки МФ “Відродження” та Реанімаційного пакету реформ.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

ВРУ прийняла Постанову «Про рекомендації…

11-02-2015 Anna - avatar Anna

11 лютого 2015 р. Верховна Рада України прийняла за основу та в цілому Постанову про схвалення рекомендацій парламентських слухань «Про стан та законодавче забезпечення розвитку науки та науково-технічної сфери держави»....

Дайджест новин в сфері науки та інноваці…

06-12-2013 Олена - avatar Олена

Дайджест новин в сфері науки та інновацій за 04.-06.12.2013 СКАЧАТИ Дайджест новин у сфері науки та інновацій – це збірник останніх новин у сфері науки та інновацій, які відбулися в Україні та...

Конкурс на Премію Фонду П.Г. Костюка 201…

14-04-2014 Anna - avatar Anna

Конкурс на Премію Фонду П.Г. Костюка 2014 року

На премію можуть претендувати молоді вчені (з науковим ступенем кандидата наук), що працюють в Україні в галузі біомедичних досліджень, з не більш ніж 10-річним стажем роботи після захисту кандидатської дисертації. Вчені,...