Форум «Науково-технологічне забезпечення оборонно-промислового комплексу України»

З 14 до 16 жовтня 2014 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» за адресою: вул. Салютна, 2-Б (ст. метро «Нивки») Міністерством освіти і науки України спільно з Національною академією наук України та за участю представників центральних та місцевих органів виконавчої влади, вищих навчальних закладів, наукових установ, неурядових організацій пройде інформаційно-комунікативний захід «Науково-технологічне забезпечення оборонно-промислового комплексу України».

До участі у форумі запрошуються провідні вчені наукових установ та вищих навчальних закладів, інженери та конструктори державних підприємств, керівники міністерств, національних академій наук, представники бізнесових кіл, посли та працівники посольств іноземних держав в Україні.

У відкритті форуму передбачається участь членів Уряду України, представників Адміністрації Президента України, Верховної Ради України, центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій.

Основним завданням заходу є визначення потенціалу забезпечення перспективними вітчизняними розробками та технологіями, спрямованими на забезпечення Збройних Сил України сучасним вітчизняним озброєнням, технікою, устаткуванням та обладнанням, необхідним для ефективної оборони країни; виявлення перспективних напрямів наукових досліджень для забезпечення потреб оборонно-промислового комплексу.

У рамках заходу планується представлення наявних зразків продукції для оборонно-промислового комплексу, завершених проектів, готових до впровадження у виробництво, та перспективних дослідно-конструкторських робіт за тематичними напрямами: високоточна зброя, індивідуальний захист, прилади та системи інфрачервоного діапазону, високоточне позиціонування цілей та об'єктів тощо, а також проведення наукової дискусії з питань комплексного забезпечення потреб Збройних Сил України

У рамках ділової програми заходу його учасники зможуть обмінятися практичним досвідом у сфері науково-технічного співробітництва в оборонно-промисловій сфері, обговорити спільні проблеми та нагальні питання, знайти нових партнерів і клієнтів, закласти фундамент для майбутнього розвитку бізнесу.

Реєстрація учасників форуму за посиланням: reg.itdev.org.ua

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

«Львівський інноваційний центр мав би за…

14-02-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

Перспективи створення Львівського інноваційного центру у черговий раз обговорено із залученням науковців міста.

Проект nanoModel выходит на диалог с пол…

15-05-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

После майских праздников проект nanoModel — Виртуальный лабораторный практикум «Многомасштабное моделирование в нанотехнологиях» — презентовал новые возможности.

Всесвітня виставка інновацій та конкуре…

12-02-2014 Anna - avatar Anna

 Всесвітня виставка інновацій та конкурентоспроможності «Innovation Connecting Show 2014»

      16-18 вересня 2014 в Тулузі ( Франція ) пройде міжнародна інноваційна виставка «Innovation Connecting Show 2014». На заході буде представлено понад 700 експонентів, в ньому візьмуть участь ключові гравці...