Міжнародний форум "Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє"

Форум проходить у Міжнародному виставковому Центрі з 23 по 24 вересня. У церемонії відкриття форуму візьмуть участь Перший заступник Міністра енергетики та вугільної промисловості України Юрій Зюков і заступник Міністра Вадим Улида.

У рамках форуму організовано галузеву експозицію «ПЕК України», яка представлена національними компаніями паливно-енергетичного комплексу України, які працюють в сегментах видобутку енергоресурсів, генерації, розподілу та збуту енергії. На стендах продемонстровано інвестиційні проекти будівництва, модернізації та реконструкції енергетичних об'єктів.

Крім того, ХІІ Міжнародна виставка «Енергетика в промисловості-2014» презентує світові та вітчизняні зразки енергетичного, електротехнічного, світлотехнічного обладнання та приладів, кабельно-провідникову продукцію, автоматизовані системи управління енергоресурсами, енергозберігаючі технології та розробки для технічного забезпечення і оновлення об'єктів ПЕК та енергетичних господарств виробничої сфери.

Ділова програма Форуму охоплює найважливіші питання розвитку та функціонування енергетики. Тематика науково-технічних заходів зосередить увагу фахівців на підвищенні рівня енергетичної безпеки України, оптимізації видобутку природних енергетичних ресурсів, пошуку шляхів диверсифікації джерел енергопостачання, ефективної системи управління ПЕК та залучення інвестицій.

23 вересня, окрім виставкових заходів, відбудуться круглі столи «Європейська перспектива: підвищення ефективності роботи ОЕС України. Стан та проблеми» та «Стан імплементації європейських директив в енергетичній сфері».

24 вересня заплановано провести День атомної енергетики. В останній день форуму заплановано інтерактивний урок зі школярами з метою запобігання дитячого електротравматизму за темою: «Давайте потоваришуємо з електроенергією!» і круглий стіл: «Організація і забезпечення цивільного та протипожежного захисту на підприємствах ПЕК».

Тематика науково-технічних заходів зосередить увагу фахівців на підвищенні рівня енергетичної безпеки України, оптимізації видобутку природних енергетичних ресурсів, пошуку шляхів диверсифікації джерел енергопостачання, ефективної системи управління ПЕК та залучення інвестицій.

Довідково

Форум проводиться у відповідності до рішення Уряду України. У заходах беруть участь представники Уряду, керівники державних органів, національних компаній ПЕК України, топ-менеджери підприємств-виробників енергетичного та електротехнічного обладнання, інвестиційні структури, аналітики, науковці і експерти галузі.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Объявлены победители конкурса «Моя идея …

25-05-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

Победителями конкурса среди студентов старших курсов ВУЗов и аспирантов «Моя идея для России 2012», организованного Открытым университетом Сколково (ОтУС) и Singularity University (SU) стали Ярослав Меньшенин и Егор Лакомкин.

Брокерський захід у Франції, присвячене …

23-04-2015 Anna - avatar Anna

Брокерський захід у Франції, присвячене біотехнологій (м Лілль)

   10-11 червня 2015 Enterprise Europe Network і французький кластер CD2E організовують брокерське захід, в рамках щорічної міжнародної виставки ENVIRONORD та Європейського Конгресу з еко-технологіям майбутнього, де будуть представлені найкраще...

ФИНАМ и Жигулевская долина заключили сог…

07-06-2012 Светлана - avatar Светлана

Инвестиционная компания "ФИНАМ" и ЗАО "Инновационный центр "Жигулевская долина" будут совместно развивать технопарк в Самарской области. Согласно подписанному соглашению, стороны планируют осуществлять всестороннюю поддержку резидентов технопарка, включая обучение их сотрудников...