ХІХ Українська конференція з неорганічної хімії

 

Міністерство освіти i науки України

Національна академія наук України

Наукова рада НАН України з проблеми «Неорганічна хімія»

Інститут загальної та неорганічної хімії ім. В.І. Вернадського НАН України

Фізико-хімічний інститут ім. О.В.Богатського НАН України

Одеський національний університет імені І.І.Мечникова

XIX Українська конференція з неорганічної хімії за участю закордонних учених

7-11 вересня 2014 року, м. Одеса

Шановні колеги!

Українська конференція з неорганічної хімії є одним з найбільших наукових форумів, що охоплює фундаментальні та інноваційні аспекти сучасної неорганічної хімії. Це майже єдина конференція в хімії, яка має більше ніж 60-річну безперервну історію і проводиться раз у 3-4 роки у різних регіонах країни, починаючи з 1953 року.

Кожна конференція відзначається актуальністю обговорюваних проблем, високим науковим рівнем, творчою атмосферою. В цьому немала заслуга самих учасників – провідних фахівців, наукових співробітників, викладачів вищої школи, які представляють для обговорення на конференції актуальні доклади по різним напрямам і проблемам неорганічної хімії.

Серед видатних хіміків-неорганіків, які виступали з пленарними доповідями на минулих конференціях, були академіки і члени-кореспонденти АН СРСР, РАН, НАН України, АН Молдови А.К.Бабко, О.І.Бродський, М.В.Гербелеу, Ю.К.Делімарський, Б.М.Ласкорін, Ю.Д.Третьяков, В.В.Скопенко, В.І.Спіцин, Я.А.Фіалков, І.А.Шека, К.Б.Яцимирський та інші.

Основним надбанням конференцій, як завжди, є обмін думками, презентація нових ідей і результатів з неорганічної хімії та розповсюдження їх за межами країни; виділення найбільш важливих і перспективних напрямів неорганічної хімії, актуальність яких з кожним роком неухильно зростає; ознайомлення наукової, студентської аудиторії та громадськості з фундаментальними і прикладними досягненнями останнього часу у фізико-неорганічній і координаційній хімії, хімії твердого тіла, нанохімії, створенні нових неорганічних сполук і матеріалів, які сприятимуть подальшому розвитку промисловості і економіки, вирішенню проблем енергозбереження, охорони здоров’я, екології.

Запрошуємо Вас взяти участь у черговій XIX Українській конференції з неорганічної хімії за участю закордонних учених і бажаємо плідної роботи, конструктивного обміну думками, розширення і поглиблення ділових взаємовідносин і партнерства, націлених на благо нашої країни.

Конференцію буде проведено на північно-західному узбережжі Чорного моря в інтернаціональному, всесвітньо відомому місті Одесі, яке має героїчну історію і святкує в 2014 році 220-річний ювілей.

Оргкомітет

Інститут загальної та неорганічної хімії ім. В.І. Вернадського

Національної академії наук України

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Президент відвідав Національний музей су…

07-04-2016 Олена - avatar Олена

Президент відвідав Національний музей сучасних наукових досягнень та інновацій Японії «Мірайкан»

Президент відвідав Національний музей сучасних наукових досягнень та інновацій Японії «Мірайкан», де Главі Української держави були продемонстровані останні досягнення японської науки і техніки. Серед найцікавішого - демонстрація можливостей людиноподібного робота ASIMO,...

Великі науково-технічні проекти поліпшат…

25-01-2012 Олена - avatar Олена

Розгляд великих науково-технічних проектів, від реалізації яких залежить і стан економіки, і соціальне самопочуття громадян, є дуже важливим завданням, - сказав Голова Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації...

Українські НДІ сприяють світовому прогре…

16-08-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

Вітчизняні НДІ сьогодні працюють на росіян, китайців або німців - країна, не зацікавлена ​​у власних інноваціях, сприяє світовому прогресу, - пише Кароліна Тимків у № 30 журналу “Кореспондент” від 3...