18-й Міжнародний молодіжний форум «Радіоелектроніка та молодь у XXI столітті»

14–16 квітня 2014 року у Харківському національному університеті радіоелектроніки проходитиме традиційний Міжнародний молодіжний форум «Радіоелектроніка та молодь у XXI столітті». Проводиться захід за підтримки Міністерства освіти і науки України з 1997 року.

Мета Форуму – об’єднання молодих учених, студентів та аспірантів різних країн навколо ідеї створення інформаційного суспільства, зміцнення між ними зв’язків, довіри та співробітництва.

Девіз Форуму: «Інтелектуальна столиця України – Харків – чекає на талановиту та обдаровану молодь».

Цього року в рамках Форуму буде проведено 12 наукових конференцій:

- «Електронна техніка і технології»;

- «Автоматизовані системи та комп’ютеризовані технології радіоелектронного приладобудування»;

- «Сучасні проблеми радіотехніки»;

- «Перспективи розвитку телекомунікацйних та інформаційно-вимірювальних технологій»;

- «Комп’ютерні, програмні та інтернет-технології, програмування комп’ютерних мобільних систем»;

- «Інформаційні інтелектуальні системи»;

- «Математичне моделювання, системний аналіз і теорія оптимальних рішень»;

- «Гуманітарні аспекти становлення інформаційного суспільства»;

- «Управління знаннями та конкурентна розвідка»;

- «Актуальні проблеми економічної кібернетики та економічної безпеки»;

- «Українська державність, мова, культура в інформаційному тисячолітті»;

- «ІІІ Міжнародна науково-практична конференція студентів-іноземців підготовчих та основних факультетів, слухачів центрів навчання іноземних громадян».

На цьогорічний Форум надійшло 1431 теза доповідей з 75 вищих навчальних закладів і установ України, а також з 35 установ світу від молодих науковців, аспірантів і студентів з 7 країн; 50 міст; 101 організації (Харків - 22 організації). З 25 міст України: Вінниця, Дніпропетровськ, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Київ, Кіровоград, Кривий Ріг, Луцьк, Львів, Одеса, Полтава, Севастополь, Сєверодонецьк, Слов’янськ, Тернопіль, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці; з 20 міст Російської Федерації: Ангарськ, Бєлгород, Брянськ, Великий Новгород, Вороніж, Іркутськ, Казань, Карачов (Брянська область), Красноярськ, Москва, Митіщі, Орел, Пенза, Рязань, Самара, Санкт-Петербург, Саратов, Таганрог, Томськ, Челябінськ, а також з Республіки Білорусь (Мінськ), Республіки Болгарія (Варна), Держави Ізраїль, Арабської Республіки Єгипет, Федеративної Республіки Німеччина. У роботі Форуму планують взяти участь студенти-іноземці, які навчаються у ВНЗ України – з Китаю, Лівану, Марокко, Анголи, Алжиру, Азербайджану, Туркменістану, Іраку, Судану, Туреччини, Бразилії, Кот-Д’Івуару, В’єтнаму, Монголії, Йорданії, Тунісу, Казахстану, Узбекистану, Камеруну, Ірану, Нігерії, Мадагаскару, Конго.

Під час роботи Форуму щорічно проводиться виставка технічної творчості молоді, яка викликає зацікавленість провідних фірм, підприємств, організацій. На виставці демонструються як програмні продукти, так і технічні розробки. Деякі з них впроваджуються у виробництво.

Дата проведення форуму: 14 – 16 квітня 2014 року.

Місце проведення: Харківський національний університет радіоелектроніки, пр. Леніна, 14, Харків 61166 (ст. м. Наукова).

Оргкомітет форуму: Харківський національний університет радіоелектроніки, (4 поверх, кімн. 437).

Тел./ф.: (057) 70-21-397, тел. (057) 70-21-115.

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., сайт: www.nure.ua.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Дайджест новин в сфері науки та інноваці…

22-04-2014 Олена - avatar Олена

Дайджест новин в сфері науки та інновацій за 18.04.-23.04.2014 СКАЧАТИ Дайджест новин у сфері науки та інновацій – це збірник останніх новин у сфері науки та інновацій, які відбулися в Україні та...

«Не опасайтесь технологического ада»

29-05-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

Корреспондент «Газеты.Ru» побывал на мероприятии «Революция. Предсказания будущего» – встрече Открытого университета Сколково и американского университета Singularity. Генеральный директор последнего, один из основателей частной космической компании X-Prize Foundation Роб Нейл...

Дайджест новин у сфері науки та інноваці…

28-02-2012 Олена - avatar Олена

Дайджест новин у сфері науки та інновацій за 17-28.02.2012 СКАЧАТИ Дайджест новин у сфері науки та інновацій – це збірник останніх новин у сфері науки та інновацій, які відбулися в Україні та...