22-25 травня в Києві проходить міжнародна конференція щодо безпеки інформації

 

Під час секційних засідань, семінарів і круглих столів планується обговорити широке коло ключових проблем, що визначають правові, наукові, технічні та економічні аспекти захисту інформації.

Серед основних тем: криптографічний та технічний захист інформації, захищений електронний документообіг та функціонування системи електронного цифрового підпису, створення комплексних систем захисту інформації та експертиза в галузі ТЗІ. З огляду на сучасні виклики кіберзлочинності та захисту офіційних веб-ресурсів органів влади особливе місце посяде тема «Інтернет та інформаційна безпека». Крім того, під час конференції діятиме виставка-презентація новітніх технічних розробок у галузі захисту інформації.

Традиційний щорічний форум вп’ятнадцяте збере провідних фахівців у галузі інформаційної безпеки з метою сприяння розширенню міжнародного співробітництва, обміну досвідом учених, фахівців, підприємців і представників органів державної влади, ознайомлення з новітніми технічними досягненнями та розробками в цій галузі.

У роботі Конференції планується участь відповідних спеціалістів Секретаріату Кабінету Міністрів України, Апарату Ради національної безпеки і оборони України, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України, Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства надзвичайних ситуацій України, Міністерства інфраструктури України, Міністерства закордонних справ України.

На запрошення взяти участь в роботі Конференції відгукнулись фахівці з 9 країн. Зокрема, Азербайджанської Республіки, Республіки Білорусь, Республіки Казахстан, Киргизьської Республіки, Республіки Молдова, Російської Федерації, Республіки Узбекистан, Румунії та Швейцарії. Загалом форум збере понад 200 учасників.

Конференція відбудеться за адресою: м. Київ, Пуща-Водиця, 14 лінія, санаторій «Пуща-Озерна». Відкриття: о 12.00 22 травня.

Більш детально з інформацією про Конференцію можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Держспецзв’язку за адресою www.dsszzi.gov.ua .

Акредитація журналістів здійснюється за телефонами прес-служби Держспецзв’язку: 281-89-49, 067-418-19-09.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Всеукраїнська конференція «Хімія, фізика…

21-02-2015 Anna - avatar Anna

Всеукраїнська конференція «Хімія, фізика і технологія поверхні» та семінар «Наноструктуровані біосумісні / біоактивні матеріали»

13-15 травня 2015 р. в Інституті хімії поверхні ім. О.О. Чуйка НАН України планується проведення Всеукраїнської конференції «ХІМІЯ, ФІЗИКА І ТЕХНОЛОГІЯ ПОВЕРХНІ», присвяченої 85-річчю з дня народження академіка НАН України...

У Дубаї вироблятимуть біодизель із водор…

19-10-2012 Олена - avatar Олена

У Дубаї створять завод з виробництва біодизеля, який будуть виготовляти з водоростей. Дубайська компанія з розвитку альтернативної енергетики S.S. Lootah Group вже підписала угоду з філіппінською компанією AlgaOil про створення проекту,...