Українці зможуть звертатися до державних інстанцій через Інтернет

Держінформнауки пропонує удосконалити процедуру звернення громадян до різних інстанцій, надавши їм право використовувати для цього мережу Інтернет.

Як повідомив Голова Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України Володимир Семиноженко, Агентством напрацьовано проект змін до Закону України «Про звернення громадян», у якому передбачається надати українцям можливість надсилати звернення до органів державної влади з використанням мережі Інтернет.

«Зараз громадяни можуть звернутися до тієї чи іншої інстанції усно або письмово. Але у сучасному світі, у час розвинутих інформаційних технологій це суттєво обмежує права і можливості українців. Тому ми пропонуємо цю несправедливість усунути, щоб кожен міг надіслати своє звернення в електронному вигляді, і таким же чином отримати на нього відповідь», - пояснив Володимир Семиноженко. Він додав, що електронна форма звернення - це ще й економія часу і коштів.

Володимир Семиноженко повідомив, що законопроект буде подано на розгляд Кабінету Міністрів.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Науковці ХНУ взяли участь у роботі міжна…

02-10-2014 Anna - avatar Anna

В останні дні вересня науковці Хмельницького національного університету взяли участь у міжнародній конференції «Механіка в медицині», яка відбулася у Жешовському університеті м. Жешув, Республіка Польща. Організаторами конференції виступили: секція біомеханіки Польської...

Ловушка для выхлопных газов

07-06-2012 Светлана - avatar Светлана

Разработанная ловушка улавливает и удерживает легкие углеводороды эффективнее существующих в настоящее время адсорбентов.

Відбудеться ІІІ Національний форум «Бізн…

27-08-2015 Олена - avatar Олена

Відбудеться ІІІ Національний форум «Бізнес і університети: від колізії до візії та спільних дій»

Протягом 22-23 жовтня відбудеться ІІІ Національний Форум «Бізнес і університети: від колізії до візії та спільних дій». Мета Форуму: привернути увагу до ролі партнерства бізнесу та університетів у економічному розвитку країни.