Apple представить революційний картографічний сервіс

 Apple працює над власним картографічним сервісом. На Apple Maps зможуть перейти всі користувачі гаджетів компанії з версією платформи iOS 5.0 і вище, повідомляють іноземні ЗМІ.

 Раніше корпорація придбала ряд компаній, технології яких могли б допомогти у створенні власної системи картографії - Poly9, C3 Technologies і Placebase.

 Крім того, зараз на мобільних платформах використовується сервіс Google Maps, договір з яким закінчується цього року, а керівництво Apple особливо не поспішає його продовжувати.

 На думку експертів, Apple використовувала технології вищезгаданих компаній, щоб випустити тривимірні карти, які будуть інтегровані в мобільну платформу iOS і в Mac OS X.

 Повідомляється, що користувач зможе повертати карти під потрібним кутом і збільшувати масштаб до розміру "присутності" на місцевості. Карти від Apple представлять новий погляд на будівлі і пам'ятки міст, на відміну від Google, що пропагує "висоту пташиного польоту".

 Аналітики вважають, що картографічний продукт, який Apple, найімовірніше, представить на WWDC в червні, в певній мірі можна буде назвати "революційним".

Джерело:  УНН

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Правительство обязало научные фонды отчи…

15-05-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

Правительство РФ обязало руководство Российского гуманитарного научного фонда (РГНФ), Российского фонда фундаментальных исследований (РФФИ) и Национального исследовательского центра "Курчатовский институт" регулярно отчитываться о своей работе перед президентом страны, говорится в...

Студенти-радисти ВНТУ взяли участь у Між…

11-12-2013 Anna - avatar Anna

Студенти Інституту радіотехніки, зв’язку та приладобудування Вінницького національного технічного університету взяли участь у Міжнародному космічному експерименті «Shadow-Beacon», що проходив під егідою Ракетно-космічної корпорації «Енергія» імені С. П. Корольова.

Apple презентувала нові планшети, комп'ю…

15-10-2014 Anna - avatar Anna

Apple презентувала нові планшети, комп'ютери та операційні системи

 Всесвітньо відомий виробник комп'ютерної продукції та програмного забезпечення компанія Apple в четвер представила довгоочікувану своїми прихильниками лінійку оновлених планшетів, комп'ютерів та операційних систем. Шоу-презентація відбулася в залі Town Hall штаб-квартири компанії...