В Україні вперше відбудеться найбільший клінтек конкурс Європи

«Бура» енергетика поступово вмирає, і їй на зміну приходять чисті технології. Ринок чистих технологій в 2014 році складав $601 млрд., до 2020 він зросте вдвічі, а «зелена» енергетика минулого року отримала $328,9 мільярдів інвестицій. Чи заробляють на цьому українці?

Щоб відкрити дорогу українським «зеленим» стартапам, Greencubator приводить в Україну найбільший європейський клінтек-конкурс ClimateLaunchpad (www.climatelaunchpad.org) від Climate-KIC.

klintec

Мета конкурсу – прокласти швидкий шлях від бізнес-ідей в сфері чистих технологій до динамічних компаній, які творять низьковуглецеве майбутнє. ClimateLaunchpad шукає клінтек таланти з усієї Європи і допомагає перетворювати зелені ідеї в глобальні бізнеси.

Цьогоріч конкурс відбудеться у 30 країнах, і вперше – в Україні!

ClimateLaunchpad проводиться з 2014 року, на конкурс в 2015 році було подано 738 ідей, і більш ніж 80 з них вийшли у європейський фінал. Серед переможців попередніх років – команда Desert Control, яка перетворює пустелю на родючу землю за допомогою спеціально розробленого субстрату глини, команда Solabolic з новим поколінням сонячних концентраторів, які дозволяють на 35% зменшити витрати сонячних електростанцій.

ClimateLaunchpad в Україні охоплює:

-       ClimateLaunchpad Bootcamp в Києві 14-15 липня – під керівництвом Франса Наути (http://www.nauta.org/en/index.php/about/cv/) – заступника директора з підприємництва Climate-KIC, ініціатора та менеджера Climate-KIC Accelerator.

-       6 тренінгових сесій на теми розвитку бізнесу, розробки бізнес-моделей, виходу на цільові ринки і т. ін.

-       Національний фінал 9 вересня в Києві – представлення бізнес-ідей перед журі.

-       Участь у європейському фіналі у Таллінні – 7-8 жовтня для трьох топ-команд з України.

-       Доступ до програми акселерації Climate-KIC Accelerator для топ-10 команд з Європи

-       Грошові призи 10 000, 5000, 2500 євро для топ-3 команд з усієї Європи

Хто може брати участь?

Будь-хто, хто має цікаву ідею в сфері чистих технологій та хоче стати підприємцем! Ви можете бути стартапом, малим або середнім бізнесом, дослідником, студентом, громадською організацією, консультантом, інженером, комбінацією всього вище переліченого або кимось абсолютно іншим. Не хвилюйтеся, якщо у Вас ще немає готового бізнес-плану. Ми допоможемо Вам підсилити Ваш план, або навчимо, як його створювати.

Зверніть увагу, що Вашу заявку буде розглянути тільки у разі, якщо:

-       Ви ще не почали свій бізнес, або Ваша компанія була зареєстрована менше року тому.

-       Ви залучили не більше € 200,000 загальних інвестицій.

-       Ви ще не почали комерційний продаж свого продукту, рішення або прототипу.

Подавайте свої заявки до 27 червня: http://climatelaunchpad.org/application-form/

Важливо: Bootcamp, презентації та основна кількість освітніх матеріалів буде англійською мовою.

Залишилися питання? Пишіть Ксенії Чоні на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Якщо хочете стати спонсором та підтримати ClimateLaunchpad – пишіть Роману Зінченку на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Європейські вчені виступили проти зменше…

07-11-2014 Anna - avatar Anna

Європейські вчені виступили проти зменшення фінансування науково-технічних досліджень

 «Вони обрали незнання» – саме таку красномовну назву має відкритий лист колективу вчених до урядів європейських країн з вимогою змінити своє ставлення до ролі наукової та інноваційної діяльності у забезпеченні...

Президент оглянув виставку оборонних інн…

15-06-2015 Anna - avatar Anna

Президент оглянув виставку оборонних інновацій українських компаній: Перші зразки дають серйозні підстави для оптимізму

Президент відвідав виставку інноваційних розробок продукції подвійного призначення компаній Мережевого кластеру високих технологій – об’єднання українських компаній, які активно працюють над вирішенням нагальних потреб армії задля підвищення обороноздатності нашої держави. Оглянувши...

Президент України підписав Указ Про прис…

10-12-2015 Олена - avatar Олена

Президент України підписав Указ Про присудження Державних премій України в галузі науки і техніки 2014 року

8 грудня 2015 року Президент України Петро Порошенко підписав Указ про присудження Державних премій України в галузі науки і техніки 2014 року. Державна премія України в галузі науки і техніки...