Falling Walls Lab вперше їде до Києва

Falling Walls Lab KyivFalling Walls Lab Kyiv - це новий міждисциплінарний формат конференцій для молодих геніїв зі всього світу.

А отже це шанс для молодих вчених і фахівців представити свої ідеї, науково-дослідницькі проекти та ініціативи у різноманітних галузях, в тому числі і у медицині.

Falling Walls Lab - наймасштабніша наукова конференція - вперше в Україні. Тільки 1 день. Авторитетні науковці та фахівці у журі конкурсу. І лише 3 хвилини на доповідь.

Наші молоді вчені-медики також мають чудову можливість проявити себе і отримати гранти на втілення своїх ідей.

Наука стає прикладною і цікавою.

- Як перемогти депресію змінивши освітлення міста?

- Як побороти неприємний запах за допомогою кислої капусти?

- Як харчові продукти можуть зарядити телефон?

Ці та інші ідеї вже були представлені молодими науковцями в більш ніж 25 країнах світу, а деякі з них отримали навіть фінансування свого проекту.

Про проведення в Києві лабораторії міжнародної наукової конференції Falling Walls (www.falling-walls.com), яка відбудеться 17 вересня 2015 року на базі Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, оголосив Фонд Кличко.

Цікавий сам експрес-формат захисту.

За 3 хвилини та за допомогою 3 слайдів презентації конкурсанти повинні представити свою ідею у будь-якій науковій, громадській, виробничій або бізнес-сфері.

Конференція є повністю англомовною, вік учасників - до 30 років.

Є ідеї? Подавайте заявку онлайн: http://falling-walls.com/lab/apply

Виникли питання? Пишіть на: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Змінити світ за 3 хвилини можливо!

Наймасштабніша наукова конференція України Falling Wall Labs шукає молодих геніїв, новаторів та науковців з проривними ідеями в будь-якій галузі від архітектури, медицини, економіки, ІТ і до вільних наук.

Тож, молоді і зухвалі, наважуйтесь і перемагайте!

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

І з’їзд Всеукраїнського об’єднання медич…

06-11-2013 Anna - avatar Anna

І з’їзд Всеукраїнського об’єднання медичних фізиків та інженерів

5 листопада 2013 року відбувся І з’їзд Всеукраїнського об’єднання медичних фізиків та інженерів (ВОМФІ) за ініціативою навчально-наукового центру радіаційної безпеки та Київського національного університету імені Тараса Шевченка. У роботі з’їзду...

Breast cancer drug could hold the key to…

04-12-2012 Светлана - avatar Светлана

New research out of the United Kingdom is showing that a common drug used in the fight against breast cancer could also be employed in the fight against other tumours....

Оголошується конкурс проектів для включе…

15-02-2016 Олена - avatar Олена

Оголошується конкурс проектів для включення в новий етап цільової комплексної програми наукових досліджень «Надійність і довговічність матеріалів, конструкцій, обладнання та споруд» (Ресурс-2)

Президія НАН України та наукова рада цільової комплексної програми наукових досліджень «Надійність і довговічність матеріалів, конструкцій, обладнання та споруд» (Ресурс-2) повідомляють, що згідно з постановою Президії НАН України від 16.12.2015...