«Інновації в епідеміології, діагностиці та лікуванні інфекційних хвороб»

med forum617 квітня 2015 року у ВЦ «КиївЕкспоПлаза», у рамках VI Міжнародного Медичного Форуму відбудеться науково-практична конференція «Інновації в епідеміології, діагностиці та лікуванні інфекційних хвороб», організатором якої виступить ДУ «Інститут епідеміології та інфекційних хвороб ім.Л.В.Громашевського НАМН України».

Програмні питання заходу:

  • Сучасний стан і тенденції розвитку епідемічного процесу актуальних інфекційних та паразитарних хвороб.
  • Інновації в епідеміологічному нагляді за інфекційними хворобами.
  • Нові інфекції та інфекції, що повертаються: епідеміологія, діагностика, лікування, профілактика, контроль.
  • Вплив вакцинопрофілактики на перебіг епідемічного процесу вакцино керованих інфекцій та біологічні особливості збудників.
  • Вторинні імунодефіцити інфекційної природи, їх лікування .
  • Інновації в діагностиці, профілактиці та лікуванні грипу і інших ГРВІ в Україні.
  • Сучасний стан та напрямки вдосконалення діагностики інфекційних хвороб: технології індикації та ідентифікації збудників, стандарти і алгоритми лабораторної діагностики.
  • Інновації в молекулярній діагностиці інфекційних хвороб.
  • Новітні методи лікування інфекційних хвороб.
  • Успіхи та проблеми у боротьбі з ВІЛ-інфекцією.
  • Проблеми природно-осередкових бореліозів та паразитозів в Україні.
  • Регіональні аспекти інфекційної патології та нагляду за інфекційними хворобами.

Захід спрямований на удосконалення знань епідеміологів, вірусологів, мікробіологів, інфекціоністів, імунологів, фахівців служби крові, центрів СНІДу, сімейних лікарів, організаторів охорони здоров'я; застосування останніх досягнень сучасної науки в клініці, діагностиці, лікуванні та профілактиці інфекційних хвороб.

Науково-практична конференція включена у роботу IV Міжнародного Медичного Конгресу «Впровадження сучасних досягнень медичної науки у практику охорони здоров'я України», який проходить на базі Форуму. Конгрес внесено до «Реєстру з'їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться в Україні у 2015 році», затверджений МОЗ та НАМН України (Розділ «Конгреси» № 3, с.8).

Кожен учасник науково-практичних заходів отримає сертифікат про підвищення кваліфікації.

Участь – безкоштовна. Ознайомитися з науково-практичною програмою та зареєструватися: http://medforum.in.ua/iv-mezhdunarodnyy-medicinskiy-kongress.

VI Міжнародний Медичний Форум «Інновації в медицині – здоров’я нації» відбудеться 15-17 квітня 2015 року у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (Україна, м. Київ, вул. Салютна, 2-Б).

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Прискорена модернізація інфраструктури в…

28-09-2012 Светлана - avatar Светлана

Без прискореної технологічної модернізації інфраструктури життєзабезпечення Україні загрожують техногенні катастрофи. Про це заявив УКРІНФОРМу заступник голови Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України Віктор Івченко.

Первый российский инновационный препарат…

25-09-2012 Светлана - avatar Светлана

21 сентября 2012 года, ОАО «ИСКЧ» – Институт Стволовых Клеток Человека (ФБ ММВБ: ISKJ) объявляет о завершении сертификации первых серий препарата Неоваскулген® для лечения ишемии нижних конечностей. До конца сентября...

Дайджест новин в сфері науки та інноваці…

08-05-2015 Олена - avatar Олена

Дайджест новин в сфері науки та інновацій за 05.05.-08.05.2015 СКАЧАТИ Дайджест новин у сфері науки та інновацій – це збірник останніх новин у сфері науки та інновацій, які відбулися в Україні та...