Міжнародний медичний форум

14-16 жовтня 2014 року у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» відбудеться V ЮВІЛЕЙНИЙ МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНИЙ ФОРУМ «Інновації в медицині – здоров’я нації» – масштабний комплексний захід інноваційної спрямованості галузі охорони здоров'я України, який об'єднує науково-практичну програму, школи, виставки та спеціалізовані експозиції і створює міжнародну платформу для обміну досвідом та підвищення кваліфікації фахівців охорони здоров'я.

Організатори Форуму – Національна академія медичних наук України, Національна академія наук України, Компанія LMT, за підтримки – Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я, Міністерства охорони здоров'я України, Державної служби України з лікарських засобів та за сприяння медичних асоціацій, громадських об'єднань, вищих навчальних медичних закладів України, соціальних фондів.

Захід разом зі своєю науково-практичною програмою і одночасними паралельними спеціалізованими виставками вже п’ятий рік поспіль залишається довгоочікуваною подією для лікарів, науковців, фахівців охорони здоров’я, виробників та дистриб’юторів медичного і лабораторного обладнання та інструментарію, фармацевтичної продукції та товарів медичного призначення.

Цього року завдання та цілі Форуму розширилися. Після підписання Угоди про Асоціацію між Україною і ЄС стало зрозуміло, що вектор розвитку країни знову повернувся до високих Європейських стандартів. Перед українськими вченими, лікарями, виробниками, дистриб’юторами, фармацевтами відкрилися нові можливості, перспективи і ринки. Аналогічний інтерес до української галузі охорони здоров’я спостерігається із боку європейських країн. Постало питання реалізації намічених задумів і модернізації медицини.

Форум, завдяки своїй широкій географії учасників та відвідувачів, у жовтні стане платформою, яка відкриє перед спеціалістами можливість підвищити кваліфікацію, поглибити свої знання, обмінятися досвідом, методиками виробництва, налагодити ділові стосунки з потенційними партнерами. Більше 400 компаній із 20 країн світу представлять свою продукцію, обладнання для медичних закладів, а також унікальні розробки, методики діагностики та лікування, комплексні інноваційні рішення для фахівців галузі охорони здоров’я.

Зараз про свою готовність взяти участь у науково-практичних програмах Форуму заявило понад 14 000 українських та зарубіжних фахівців. І це лише початок, очікується, що захід відвідають близько 16 000 спеціалістів.

Науково-практична програма Форуму

ІІІ МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНИЙ КОНГРЕС

«Впровадження сучасних досягнень медичної науки в практику охорони здоров’я України»,

який внесено до «Реєстру з'їздів, конгресів, симпозіумів і науково-практичних конференцій, що проводитимуться у 2014 році, затверджений МОЗ та НАМН України» (розділ «Конгреси» № 5, ст. 8; інформаційний лист про зміну дати Конгресу № 5-ф-2014).

Конгрес – міжнародний міждисциплінарний захід для підвищення кваліфікації, навчання, обміну досвіду та конструктивного діалогу науковців, практикуючих лікарів та експертів різних сфер медицини. Конгрес відкриває перед учасниками можливість брати участь у численних науково-практичних заходах, конференціях, семінарах, лекціях та круглих столах.

Програмою Конгресу передбачено проведення понад 50 науково-практичних заходів, у рамках яких, у якості доповідачів та спікерів, виступлять більше 600 українських та зарубіжних експертів.

Учасники Конгресу отримають спеціальні дипломи та сертифікати про підвищення кваліфікації.

Вже третій рік поспіль на Конгресі фахівці обговорюватимуть актуальні питання медицини за напрямами:

-  Організація та управління охороною здоров'я

-  Лабораторна медицина

-  Медична радіологія

- Терапія: алергологія, анестезіологія, гастроентерологія, геріатрія, дерматовенерологія, дієтологія, ендокринологія, ендоскопія, імунологія, інфекційні хвороби, кардіологія, неврологія, нефрологія, урологія, офтальмологія, пульмонологія, функціональна діагностика

-  Фізіотерапія та реабілітація

-  Сімейна медицина

-  Медицина невідкладних станів

-  Хірургія та нейрохірургія

-  Онкологія

-  Ортопедія та травматологія

-  Гематологія та трансфузіологія

-  Педіатрія, акушерство та гінекологія

-  Організація та управління фармацією, клінічна фармація

-  Епідеміологія, мікробіологія, вірусологія, бактеріологія

-  Естетична медицина: дерматологія, дерматокосметологія, пластична хірургія

Протестувати сучасну медичну техніку, отримати кваліфіковану консультацію від професіоналів спеціалісти зможуть в унікальній зоні майстер-класів MEDZoom:

• УКРАЇНСЬКА ЛАБОРАТОРНА ШКОЛА

• ШКОЛА ультразвукової та функціональної ДІАГНОСТИКИ

• ШКОЛА ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

• МІЖНАРОДНА ШКОЛА З РЕАБІЛІТАЦІЙНОЇ ТЕРАПІЇ

• ШКОЛА ендоскопічної хірургії

• УКРАЇНСЬКА ШКОЛА МЕДСЕСТРИНСТВА

Ознайомитись із відкритими презентаціями інноваційних розробок галузі охорони здоров'я спеціалісти зможуть в InnovationZone.

Під час проведення Форуму та Конгресу будуть працювати виставки. Міжнародна виставка охорони здоров'я – MEDICAEXPO буде представлена повним спектром обладнання, техніки, інструментарію, виробів медичного призначення вітчизняного та закордонного виробництва. PHARMAEXPO – Міжнародна фармацевтична виставка, це лікарські препарати, парафармацевтична продукція, товари медичного призначення, лікувальна косметика, комплексне оснащення аптек, послуги для фармацевтичного ринку. Для максимально ефективного використання часу на Форумі реалізуються діловий пакет пропозицій – програма BusinessPoint та Байєрска програма.

Також одночасно з Форумом відбудеться Міжнародна виставка медичного туризму, SPA & Wellness - Healthcare Travel Expo, орієнтована на практику надання високоякісних медичних послуг на території України та за її межами. Метою Виставки є об'єднання відомих постачальників медичних та оздоровчих послуг та представників туристичного бізнесу не тільки України, але й країн ближнього та далекого зарубіжжя для організації виїзного та в'їзного медичного туризму.

Будемо раді бачити Вас та Ваших колег на визначній події галузі охорони здоров’я – МІЖНАРОДНОМУ МЕДИЧНОМУ ФОРУМІ ТА КОНГРЕСІ.

З повагою,

Оргкомітет V Ювілейного Міжнародного медичного форуму

«Інновації в медицині – здоров’я нації»,

ІІІ Міжнародного Медичного Конгресу

«Впровадження сучасних досягнень медичної науки в практику охорони здоров’я України»

Детальна інформація: Тел.: +380 (44) 526-92-89

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

www.medforum.in.ua

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Газова незалежність як чинник енергетичн…

19-02-2015 Anna - avatar Anna

Газова незалежність як чинник енергетичної та національної безпеки України

Черговий випуск передачі «Наука: пошуки і знахідки» на телеканалі УТР було присвячено обговоренню питання енергетичної безпеки та незалежності України і, зокрема, її газової складової. Свої погляди щодо зазначеної проблеми висловив...

Шлях до міжнародного наукового визнання

22-01-2015 Anna - avatar Anna

Шлях до міжнародного наукового визнання

15 січня 2015 року ректор професор Копилов С. А. підписав угоду про академічну мобільність студентів і викладачів Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка (Хмельницької області) та Університету Миколи Коперника (м....

Кабмін затвердив план підтримки програмн…

21-01-2014 Anna - avatar Anna

Розпорядження КМУ №959-р Кабінет міністрів України затвердив план заходів з підтримки розвитку індустрії програмної продукції на 2013-2014 рр. Згідно з планом, Держінформнауки, МОН, Національна академія наук повинні до квітня 2014 р. опрацювати...