ІІІ Міжнародна конференція «Синергія: ІT освіта та ІT індустрія»

anons

17 грудня 2015 року за участю Міністра освіти і науки України Сергія Квіта відбудеться ІІІ Міжнародна конференція «Синергія: ІT освіта та ІT індустрія».

Початок заходу: 10:00.

Місце проведення: вул. Володимирська, 55; Великий конференц-зал Національної академії наук України

Організатор – Асоціація «Інформаційні технології України».

Мета конференції – створити дієву платформу для діалогу і стратегічного співробітництва між керівниками державних органів, вітчизняних та закордонних вищих навчальних закладів і провідних ІТ компаній.

Серед завдань конференції – створення механізмів визначення та вирішення кадрових проблем галузі, зокрема щодо визначення відповідності рівня кваліфікації випускників потребам галузі, підвищення інтересу молоді до ІТ спеціальностей та вдосконалення процесу освіти в сфері ІТ.

Проведення заходу сприятиме поширенню кращого світового досвіду щодо розвитку ІТ освіти та її складових, консолідації пропозицій всіх учасників ринку, а також сприятиме налагодженню відносин у даній сфері та об’єднанню зусиль між всіма учасниками освітнього процесу.

Програма конференції складається з таких тематичних блоків:

1. ІТ освіта у контексті реформи системи освіти: здобутки та проблеми

2. ІТ освіта починається зі школи

3. Зміст ІТ освіти: нові тенденції

4. Дискусійна панель: Майбутнє ІТ освіти: ВНЗ чи ІТ курси

5. Дискусійна панель: «ІТ і наука»

У 2014 році захід відвідали близько 200 представників владних, освітніх та бізнес-кіл, зокрема представники освітніх закладів з Грузії, Естонії, Литви та Польщі, а цього року очікується ще ширше представництво від усіх зацікавлених сторін. Участь у нинішньому заході приймуть керівники провідних ІТ ВНЗ з усієї України, керівники та власники найбільших в Україні та Східній Європі ІТ – компаній, також участь візьме керівництво органів державної влади України та визнані національні та зарубіжні експерти з питань розвитку ІТ освіти.

Серед спікерів конференції: Сергій Квіт, Міністр освіти і науки України, Олександр Співаковський, народний депутат України, Перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Юлія Клименко, заступник Міністра економічного розвитку та торгівлі України, Володимир Грабко, ректор Вінницького національного технічного університету, Микола Роєнко, президент компанії Miratech та ін.

Отримати більше інформації та зареєструватися Ви можете на сайті конференції http://iteduconference.org.ua

 

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Конкурс Ф70 «Гранти Президента України д…

11-01-2016 Олена - avatar Олена

Конкурс Ф70 «Гранти Президента України для підтримки наукових досліджень молодих учених» на 2017 рік

Державний фонд фундаментальних досліджень оголошує конкурс Ф70 «Гранти Президента України для підтримки наукових досліджень молодих учених» на 2017 рік. Відповідно до Положення про порядок надання грантів Президента України для підтримки наукових...

До уваги керівників ВНЗ та наукових уста…

13-08-2013 Anna - avatar Anna

До уваги керівників ВНЗ та наукових установ, які проводять фундаментальні та прикладні наукові дослідження

  Міністерство освіти і науки повідомляє, що у жовтні-листопаді 2013 року планується оновлення складу експертних рад з питань проведення експертизи дисертаційних робіт з усіх галузей науки.

Дмитро Табачник візьме участь у Конферен…

20-06-2012 Светлана - avatar Светлана

Прес-служба Міністерства освіти і науки, молоді та спорту Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник візьме участь у Конференції Організацій Об’єднаних Націй зі сталого розвитку «Ріо+20»...