Завершив свою роботу Фестиваль науки «Litteris et Artibus»

      mignar konf23 листопада 2013 року у м. Львові в Національному університеті «Львівська політехніка» завершив свою роботу IV Міжнародний молодіжний фестиваль науки «Litteris et Artibus». Фестиваль, співорганізатором якого виступила РМУ при Держінформнауки, проводився з метою стимулювання творчої фахової діяльності молодих науковців, залучення студентства до наукової діяльності, сприяння формуванню молодої вітчизняної наукової еліти та розвиток міжнародної співпраці. До Львова прибули молоді вчені з різних регіонів України, а також іноземні делагації із Польщі, Росії, Молдови, Австрії, Німеччини, Швеції та Румунії. Також прийняли участь у роботі Міжнародного Фестивалю представники Ради молодих вчених – С.В. Попов, Ю.Ю. Овчинникова, В.М. Чубай, Р.Л. Жебчук,О.О. Гоменюк, К.О. Коваль та організатор заходу, член Ради О.Л. Березко.

      Учасникам фестивалю надіслав привітання Голова державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України, академік НАНУ Володимир Семиноженко. Він високо оцінив рівень організації цього масштабного заходу для молодих науковців, його представницький склад і побажав учасникам плідної роботи та наукових звершень.

      Слід зазначити, що в цьому році Фестиваль проходив при фінансовій підтримці Гранту Президента України для обдарованої молоді, який отримав Олександр Березко у 2012 році.

     В рамках Фестивалю делегація Ради взяла участь у роботі міжнародного круглого столу, присвяченому питанню розвитку молодіжної науки. На засіданні були заслухані презентації європейських, російських та українських наукових молодіжних організацій науково-освітнього спрямування.

     Під час роботи фестивалю були також обговорені напрями співпраці Ради молодих учених при Держінформнауки з представниками EuroDoc.

      За результатами заходу був розроблений каталог молодіжних організацій молодих вчених України, Росії та Європи, який з офіційною програмою був виданий всім учасникам Фестивалю.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

July 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Зустріч президента Національної академії…

18-09-2014 Anna - avatar Anna

17 вересня 2014 року відбулась робоча зустріч президента Національної академії наук України Патона Б.Є. та президента Національної академії агарних наук України Гадзала Я.М. Під час зустрічі було розглянуто питання організаційно-правового статусу...

Магнітні системи для військової медицини…

22-04-2015 Anna - avatar Anna

Магнітні системи для військової медицини та медицини катастроф

Учені Інституту фізики твердого тіла, матеріалознавства та технологій Національного наукового центру «Харківський фізико-технічний інститут» розробили магнітні системи, призначені для вилучення металевих елементів із живого організму. Бойові дії на сході Україні змусили...

Запрошуємо до громадського обговорення п…

16-08-2015 Олена - avatar Олена

Запрошуємо до громадського обговорення проекту закону «Про освіту»

19 серпня 2015 року відбудеться громадське обговорення проекту закону «Про освіту». З текстом документу можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Міністерства освіти і науки України в рубриці «Громадське обговорення».