Анонс. Круглий стіл «Розвиток зовнішньоекономічної діяльності в аграрному секторі та координація наукових досліджень в умовах визначених пріоритетів міжнародної інтеграції»

       13 листопада 2013 року в Національному науковому центрі «Інститут аграрної економіки» НААН відбудеться  круглий стіл на тему: «Розвиток зовнішньоекономічної діяльності в аграрному секторі та координація наукових досліджень в умовах визначених пріоритетів міжнародної інтеграції».

        Організаторами виступили: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Національна академія аграрних наук України, Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки», Науково-методичний центр ІАЗД ВНЗ «Агроосвіта», Сумський національний аграрний університет.

    Засідання відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Героїв Оборони, 10, конференц-зал, 3-ій поверх, кімн.317.

       Основні питання, що будуть розглянуті під час засідання круглого столу: стан і тенденції розвитку експорту-імпорту сільськогосподарської продукції та харчових продуктів; загальний зміст Угоди про Асоціацію та ЗВТ між ЄС та Україною; стан і тенденції розвитку експорту-імпорту продукції сільського господарства і харчових продуктів у країнах-членах ЄС; напрями координації наукової роботи і досліджень з проблем ЗЕД у ВНЗ III-IV  акредитації МАПіП та наукових установах НААН; про утворення секції “Зовнішньоекономічна діяльність в аграрному секторі” Конгресу вчених-економістів аграрників України.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Уряд України зацікавлений у розвитку дер…

24-07-2013 Олена - avatar Олена

Уряд України надзвичайно зацікавлений у розвитку державно-приватного партнерства (ДПП) в інноваційній сфері,

Красноярский край: КРИТБИ заключил согла…

02-11-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

02.11.2012 Исполнительный директор Красноярского регионального инновационно-технологического бизнес-инкубатора (КРИТБИ) Николай Колпаков и руководитель промышленного парка Йозеф Конколь подписали соглашение о сотрудничестве между КГАУ "КРИТБИ" и промышленным парком посёлка Кехнец (Словакия).

Грантова програма підтримки молодих наук…

31-08-2015 Олена - avatar Олена

Грантова програма підтримки молодих науковців

Повідомляємо, що наразі існує можливість участі у грантовій програмі для молодих науковців, мета якої є підтримка молодих талантів з України, які завершують або нещодавно закінчили підготовку дисертацій. Програма відкрита для...