Анонс. Круглий стіл «Розвиток зовнішньоекономічної діяльності в аграрному секторі та координація наукових досліджень в умовах визначених пріоритетів міжнародної інтеграції»

       13 листопада 2013 року в Національному науковому центрі «Інститут аграрної економіки» НААН відбудеться  круглий стіл на тему: «Розвиток зовнішньоекономічної діяльності в аграрному секторі та координація наукових досліджень в умовах визначених пріоритетів міжнародної інтеграції».

        Організаторами виступили: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Національна академія аграрних наук України, Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки», Науково-методичний центр ІАЗД ВНЗ «Агроосвіта», Сумський національний аграрний університет.

    Засідання відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Героїв Оборони, 10, конференц-зал, 3-ій поверх, кімн.317.

       Основні питання, що будуть розглянуті під час засідання круглого столу: стан і тенденції розвитку експорту-імпорту сільськогосподарської продукції та харчових продуктів; загальний зміст Угоди про Асоціацію та ЗВТ між ЄС та Україною; стан і тенденції розвитку експорту-імпорту продукції сільського господарства і харчових продуктів у країнах-членах ЄС; напрями координації наукової роботи і досліджень з проблем ЗЕД у ВНЗ III-IV  акредитації МАПіП та наукових установах НААН; про утворення секції “Зовнішньоекономічна діяльність в аграрному секторі” Конгресу вчених-економістів аграрників України.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

July 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Получена первая опытная партия новейшего…

30-11-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

В рамках программы ведутся работы по отработке и последующей сертификации Ацетама как ракетного горючего.

"Сколково" проведет в Санкт-Пе…

15-06-2012 Светлана - avatar Светлана

С 19 по 23 июня в Санкт-Петербурге будет проходить серия мероприятий, организованных фондом "Сколково" под общим названием "неделя инноваций", посвященных различным вопросам поддержки и реализации высокотехнологичных проектов в России.

У Чилі встановлено гігантське дзеркало н…

25-10-2012 Олена - avatar Олена

Інженери і розробники проекту будівництва у чилійській обсерваторії Las Campanas гігантського двадцятип`ятиметрового телескопа Giant Magellan Telescope завершили складання і установлення його дзеркала – найбільшого у світі. Про це повідомляє веб-сайт...