Інформаційний день наукової Програми НАТО «Наука заради миру і безпеки»

27 травня 2016 року в рамках візиту до України заступника Генерального секретаря НАТО з питань нових викликів безпеці, посла Соріна Дукару у Великому конференц-залі Національної академії наук України (м. Київ, вул. Володимирська, 55) відбудеться Інформаційний день наукової Програми НАТО «Наука заради миру і безпеки» (НЗМБ).

Головна мета заходу – презентація можливостей співпраці для українських науковців за Програмою НАТО «Наука заради миру та безпеки».

NATO Science for Peace

Співорганізатори заходу: Національна академія наук України, Міністерство освіти і науки України, Офіс Програми НАТО «Наука заради миру і безпеки», Представництво НАТО в Україні.

Із вітальним словом до присутніх звернуться: президент Національної академії наук України академік Борис Патон; заступник Генерального секретаря НАТО з питань нових викликів безпеці, посол Сорін Дукару; Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич; віце-президент НАН України академік Анатолій Загородній; радник Президента України з гуманітарних питань, голова Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я Народний депутат України Ольга Богомолець.

У роботі заходу також візьмуть участь представники наукових кіл України та країн-членів і партнерів НАТО. Під час сесії «Програма НАТО «Наука заради миру і безпеки» в Україні: триваюче співробітництво та досягнення» буде здійснено презентацію щодо співробітництва Програми НЗМБ з Україною. В сесії братимуть участь керівник Офісу Програми НАТО «Наука заради миру та безпеки» Деніз Бетен і заступник Міністра освіти і науки України, Голова української частини Спільної робочої групи Україна – НАТО з питань науки та довкілля Максим Стріха. Присутні матимуть змогу познайомитися з основними положеннями Програми НАТО «Наука заради миру і безпеки», механізмами її реалізації, практикою використання грантів НАТО для фінансування перспективних наукових досліджень, отримати практичні рекомендації щодо процедури подання проектних заявок.

У ході стендової сесії «Співробітництво Програми «Наука заради миру і безпеки» з Україною» будуть представлені презентації співдиректорів проектів Програми НЗМБ – дослідників з України та країн-членів і партнерів НАТО, а також продемонстровані приклади успішної реалізації проектів за участі вітчизняних учених.

Початок реєстрації – о 08.30 год.

Початок заходу – о 09.15 год.

Для попередньої реєстрації необхідно надіслати заявку на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Контактна особа – Михайло Івасишин (тел.: (044) 239-66-01). З огляду на обмежену кількість місць реєстрація буде відкрита до 20 травня 2016 р.

Акредитація журналістів і представників ЗМІ – за телефонами: (044) 239-65-88,

(044) 239-66-05 або за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 За матеріалами НАН України

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Комітет з питань науки і освіти затверди…

07-02-2016 Олена - avatar Олена

Комітет з питань науки і освіти затвердив план роботи Комітету на період четвертої сесії восьмого скликання

Комітет затвердив план роботи Комітету на період четвертої сесії восьмого скликання (лютий - липень 2016 року). У відповідності до плану роботи, протягом четвертої сесії восьмого скликання Комітетом мають бути проведені Комітетські...

Свято науки в КНТУ

18-04-2014 Anna - avatar Anna

Свято науки в КНТУ

Традиційно наприкінці другої декади квітня в Кіровоградському національному технічному університеті проходить «День науки». Протягом цього дня замість звичних лекційних чи практичних занять відбуваються різноманітні наукові заходи: конференції, олімпіади, семінари, виставки. Оскільки...

Відбулася нарада з питань розвитку украї…

10-10-2013 Anna - avatar Anna

10 жовтня 2013 року під головуванням Першого заступника Міністра освіти і науки Євгена Суліми відбулася нарада з питань розвитку українсько-китайського співробітництва в галузі освіти і науки. У нараді взяли участь ректори...