“Modern Science – Moderní věda”

anons

Інноваційний парк «Неморос» (м. Прага, Чехія), Науково-дослідний інститут економічного розвитку (НДІЕР) та Східноєвропейський центр фундаментальних досліджень повідомляють про можливість оприлюднення наукових статей (результатів наукових досліджень) у чеському науковому виданні (журналі) “Modern Science – Moderní věda”. Журнал створено з метою оперативного оприлюднення результатів наукових досліджень, що виконані вченими країн Центральної та Східної Європи (у тому числі України). У журналі друкуються наукові праці (статті) англійською, чеською та російською мовами.

Офіційне свідоцтво про реєстрацію журналу № MK 53506/2013 OMA (Чехія). Журнал включено до каталогу Міжнародного центру періодичних видань ISSN. Примірники журналу надсилаються до провідних університетів та наукових установ країн ЄС, провідних наукових бібліотек країн СНД та Фонду Альфреда Нобеля (Швеція). До складу редколегії журналу входять провідні науковці країн Східної Європи.

Офіційним представником журналу в Україні є Науково-дослідний інститут економічного розвитку (Директор Інституту – доктор економічних наук Захарін Сергій Володимирович).

Пріоритетні тематичні напрямки журналу:

  1. Результати фундаментальних досліджень.
  2. Сталий розвиток, передові технології, інновації.
  3. Хімія, біологія, екологія, сільське господарство.
  4. Економіка, соціологія, політологія, суспільні комунікації.
  5. Міжнародні відносини, державне управління, право.
  6. Філософія, історія, психологія, педагогіка.
  7. Медицина, фармація, фізіологія, валеологія.
  8. Фізика, астрономія, математика, інформатика.
  9. Технічні науки, будівництво, інженерна справа.
  10. Лінгвістика, філологія, переклад, літературознавство.

Журнал виходить 4 рази на рік. Автори можуть отримати авторський примірник журналу звичайною поштою або в українському представництві журналу (НДІЕР).

Журнал “Modern Science – Moderní věda” є іноземним науковим виданням, в якому можуть оприлюднюватися результати дисертаційних досліджень здобувачів наукових ступенів відповідно до вимог наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 17.10.2012 № 1112.

Вимоги до оформлення наукових статей. Відступ з усіх боків – 2,0 см, абзацний відступ – 1,0 см, шрифт – Times New Roman, інтервал – 1. Спочатку вказується назва наукової праці (по центру аркуша, кегль – 16, напівжирним), нижче через інтервал – П.І.Б. автора (авторів, але не більше 2-х осіб), місце роботи, науковий ступінь, вчене звання (по центру аркуша, кегль – 14, курсив), нижче через інтервал – анотація та ключові слова англійською мовою (до 5 рядків, кегль – 12), нижче через інтервал – текст (кегль – 14). Матеріали подаються в редакторі Word із розширенням *.doc. Рисунки, графіки, формули і таблиці слід лише подавати у тому разі, якщо вони відображають безпосередній результат наукового дослідження і містять наукову новизну. У статті слід виділяти емпіричну (фактологічну) частину проведеного дослідження, наукову новизну отриманих результатів, їхнє конкретне теоретичне та практичне значення, відомості про апробацію. Матеріали направляти у електронній формі на е-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (українське представництво журналу).

Процедура розгляду наукових статей. На електронну адресу українського представництва журналу ndierЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. необхідно подати оформлену згідно встановлених вимог наукову працю, оформлену у довільній формі заявку (із зазначенням, що подана наукова праця раніше ніде не оприлюднена, і автор дає згоду на її оприлюднення). Редакція самостійно організовує рецензування та виконує літературне редагування (за необхідності). У випадку наявності зауважень стаття повертається автору для доопрацювання. У випадку позитивного рішення редколегії (на основі позитивних рецензій) стаття оприлюднюється у найближчому номері (як правило, протягом 4 місяців після позитивного рецензування).

До публікації приймаються наукові праці (статті) обсягом від 6 до 30 сторінок. Вартість оприлюднення наукової праці (статті) – від 600 гривень (по 100 гривень за одну сторінку авторського тексту, поданого у форматі А4). Редакція надає послуги перекладу статті на англійську мову (60 гривень за одну сторінку). Кошти слід перерахувати на один із банківських рахунків НДІЕР:

-          р/р 26007052756009 у ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 300711, код ЄДРПОУ отримувача 38806258.

-          картковий рахунок 5169 3305 0885 1711 у ПАТ КБ «Приватбанк».

Отримувач: ГО «Науково-дослідний інститут економічного розвитку», призначення платежу: поповнення рахунку для фінансування видавничої діяльності.

Телефони українського представництва журналу (НДІЕР): (067) 933-01-05, (095) 122-29-01.

З повагою, Директор Науково-дослідного інституту економічного розвитку

Головний редактор “Modern Science – Moderní věda”

доктор економічних наук Захарін Сергій Володимирович

 

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Дайджест новин в сфері науки та інноваці…

20-10-2015 Олена - avatar Олена

Дайджест новин в сфері науки та інновацій за 16.10.-20.10.2015 СКАЧАТИ Дайджест новин у сфері науки та інновацій – це збірник останніх новин у сфері науки та інновацій, які відбулися в Україні та...

Інноваційні водоочисні технології: суть …

02-03-2015 Anna - avatar Anna

Інноваційні водоочисні технології: суть і результати

Науковці Державної установи «Інститут геохімії навколишнього середовища НАН України» розробили альтернативні, безреагентні методи очищення води. Забруднення води є однією з найсерйозніших проблем ХХІ століття. Людство витрачає дедалі більше прісної води, запаси...

"Білкова інженерія: нові підходи і …

28-12-2012 Светлана - avatar Светлана

Захід під назвою «білкової інженерії: нові підходи і додатки» буде проходити з 10 по 12 квітня 2013 року в Честері, Великобританія.