Офіційне закриття проекту технічної допомоги ЄС Україні щодо впровадження Європейських Космічних Програм в сферах супутникової навігації та дистанційного зондування Землі

DKA

13-го листопада 2015 року відбудеться офіційне закриття проекту Твіннінг в космічній галузі України щодо реалізації Європейських Космічних Програм у сфері супутникової навігації (EGNOS/GALILEO) та дистанційного зондування Землі (GMES).

Проект впроваджувався Національним Інститутом Аерокосмічних Технологій Іспанії (INTA) та Державним космічним агентством України (ДКА). Мета проекту – сприяти активній участі України в двох найбільш динамічних сферах космічної діяльності в Європі – дистанційного зондування Землі та супутникової навігації для досягнення розширення українсько-європейського співробітництва в цих сферах та внеску у розвиток українського космічного сектору.

Представники мас-медіа запрошуються до прийняття участі у заході.

Що? Закриття проекту Твіннінг та захід щодо висвітлення проекту з питань супутникової навігації та дистанційного зондування Землі

Коли? 13 листопада 2015, Закриття проекту о 10:00 год.; Захід щодо висвітлення проекту о 12.00 год.

Де? Державне космічне агентство України, м. Київ, вул. Московська,8, кімн. 633, 6-ий поверх.

Учасники:

Любомир Сабадош, Голова Державного космічного агентства України

Бeренд де Гроот, Керівник Програм зовнішньої допомоги, Представництво Європейського Союзу в Україні (tbc)

Херардо Анхель Бугайо Оттоне, Посол Королівства Іспанії в Україні

Костянтин Ващенко, Голова Національного агентства України з питань державної служби

Олександр Голуб, Керівник проекту від бенефіціару, Перший заступник Голови Державного космічного агентства України

Мануель Мулеро Валензуела, Керівник проекту від Іспанії, Департамент розвитку зв’язку та бізнесу, Національний Інститут Аерокосмічних Технологій Іспанії (INTA)

Для отримання більш детальної інформації та акредитації звертатися:

Наталія Боротканич, тел. (044) 281-62-07, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або

Олена Харитонова, тел. (044) 281-62-04, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Будь ласка зареєструйтеся до 10 листопада 2015.

Основна інформація:

Проект Твіннінг «Посилення інституційної спроможності Державного космічного агентства України (ДКА) в реалізації європейських космічних програм у сфері супутникової навігації (EGNOS/ Galileo) та дистанційного зондування Землі (GMES)» впроваджувався в ДКА з вересня 2013 року впродовж 26 місяців. Бюджет проекту становить 1,450,000 євро.

Загальною метою проекту було прискорення наближення України та Європейського Союзу у космічній галузі та підвищення правового, наукового та промислового співробітництва з метою ефективного вирішення соціальних, економічних, наукових та екологічних проблем.

Проекти Твіннінг об'єднують державні органи України та країн-членів ЄС з метою обміну досвідом і найкращою практикою в роботі в досягненні узгоджених реформ. Українська установа спільно з державним службовцем - Постійним Радником Проекту (RTA) від країни-члена ЄС проводила семінари, тренінги, місії експертів та консультації для гармонізації правової бази за зразком найкращих європейських практик.

 

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Беларусь: стратегию инновационного разви…

27-09-2012 Светлана - avatar Светлана

Стратегию инновационного развития малого и среднего предпринимательства начали разрабатывать в Витебске, сообщила заместитель председателя Витебского горисполкома Зинаида Королева.

Конкурс 2013 року за Програмою спільних …

04-07-2013 Anna - avatar Anna

Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації України (далі – Держінформнауки) і Фонд цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global) приймають заявки від спільних груп дослідників з України та...

Результати конкурсу наукових проектів ці…

27-03-2014 Anna - avatar Anna

Результати конкурсу наукових проектів цільової комплексної програми фундаментальних досліджень НАН України «Фундаментальні проблеми створення нових речовин і матеріалів хімічного виробництва» на 2014-2016 рр.

На виконання постанови Президії НАН України від 29.01.14 № 20 «Про затвердження розподілу бюджетного фінансування НАН України на 2014 рік» та розпорядження Президії НАН України від 04.07.11 № 443 «Про...