9-й Міжнародний форум "Інноваційні технології в медицині", Польща, Супрасль, 3-5 грудня 2015 року

 Yvaga

Основні акценти форуму ITMED 2015 – підготовка проектів до конкурсів програми Горизонт 2020 та поширення досвіду створення і функціонування кластерів та технологічних парків у сфері біотехнологій і медицини, практичні аспекти використання нових технологій у медичних та оздоровчих закладах, підготовка нових міжнародних проектів, розвиток трансферу технологій та ширше залучення малих і середніх підприємств до впровадження новинок у медичні сфері.

Шановні колеги!

Щорічні форуми ITMED у Республіці Польща стали платформою спілкування та кооперації вчених, бізнесменів, менеджерів з європейських країн, країн Східної Європи та скандинавських країн.

Цього року організатори форуму розширили коло проектних лідерів, які спроможні формувати міжнародні консорціуми. Значну увагу форум буде також приділяти розвитку взаємовигідної співпраці між сферою науки та бізнесу Особливі сподівання покладаються на збільшення кількості малих і середніх підприємств для підтримки яких Європейська Комісія планує збільшити фінансування у діючих конкурсах науково-технологічної програмі Horizon 2020.

Перегляньте конкурси програми Горизонт2020 за напрямком Health

Під час форуму ITMED 2014 Ви зможете представити власні розробки та продукти, знайти партнерів для спільних проектів та бізнес-починань, ознайомитись із веденням бізнесу у польських технологічних парках, вивчити досвід організації інноваційної діяльності з метою втілення кращих практик в Україні. Форум надає учасникам можливості виступу під час сесії, представлення електронних плакатів (постерів) під час виставки, розміщення буклетів та інших інформаційних матеріалів на виставці, а також організації індивідуальних зустрічей потенційних партнерів.

Львівський ЦНІІ (www.cstei.lviv.ua) та НДО "Агенція Європейських Інновацій" (http://www.facebook.com/InnoEU.UA, http://www.aei.org.ua) пропонують Вам взяти участь у 7-му Міжнародному форумі "Інноваційні технології в медицині", який буде проходити у Польщі у приміській відпочинковій зоні міста Білий сток у готелі Surpasl з 3 по 5 грудня 2015 року.

Детальна інформація про тематику форуму, програму проведення, форми подання заявки та опису пропозиції до співпраці знаходиться за посиланням

https://www.dropbox.com/sh/mza6i8pe56bzvj0/AAAYYjwisT3zvNKzXtfN10ofa?dl=0

На Веб-сторінці форуму знаходяться інформаційні матеріали англійською та польськими мовами. Передбачається, що доповіді та презентації форуму будуть здійснюватись англійською мовою.

Веб сторінка форуму ITMED 2015 http://bestofeast.mwci.eu/pl/days'14.aspx

Ви можете ознайомитись з інформаційними матеріалами попередніх форумів ITMED (фото подій форуму та приклади постерів і презентацій) з посиланням:

http://www.bestofeast.mwci.eu/pl/itmed.aspx

Львівський ЦНІІ та НДО "АЕІ" надають організаційно-технічну підтримку в організації безпосереднього виїзду на форум. Вартість участі у складі делегації становить 1800 грн. (еквівалент 70 євро). без ПДВ за умови, що участь у делегації візьме не менше 15 учасників. При оплаті на рахунок ЛвЦНІ до цієї суми буде пораховано ПДВ у розмірі 360 грн.

Сума цього оргвнеску визначає вартість оренди автобуса, а також оплата інформаційно-організаційних робіт колективу ЛвЦНІІ, надання консультацій з питань оформлення віз, допомогу у резервуванні готелів та інша необхідна організаційна підтримка. Для оплати ми оформляємо необхідні угоди, акти, рахунки. Проекти документів направлятимуться Вам електронною поштою для узгодження змісту з метою уникнення технічних труднощів при оплаті через органи держказначейства.

НДО "АЕІ" намагається знайти джерело дофінансування участі українських вчених та експертів к цьому форумі і у випадку знаходження додаткових ресурсів ця вартість 1800 грн. може бути суттєво зменшена.

Графік виїзду делегації в Польщу.

Виїзд 02 грудня між 10.00 та 11.00 в залежності від графіку прибуття поїздів учасників. Повернення у Львів 6 грудня орієнтовно до 2-ої ночі, можливий варіант повернення – 6 година ранку

Для участі у форумі у складі делегації необхідно якнайшвидше заповнити реєстраційну анкету учасника групового виїзду у складі делегації. Кінцевий термі заповнення - 10 жовтня 2015.

http://goo.gl/forms/wRE3V8QJlM

Якщо Ви не маєте діючої Шенгенської візи рекомендуємо реєструватись швидше, щоб отримати оригінал запрошення. Просимо також врахувати, що виїзд у складі відбудеться тільки за умови наявності мінімальної кількості учасників для можливості оренди автобуса.

Організаційні аспекти представлення інформації на форум ITMED2014.

Для того, щоб Ви могли представити свої пропозиції на розробки на форумі Вам необхідно надіслати польським організаторам форуму наступні інформаційні файли:

Реєстраційну анкету

ЗАВАНТАЖИТИ РЕЄСТРАЦІЙНУ АНКЕТУ

Короткий реферат виступу (це якщо Ви пануєте виступу з презентацією про науково-технічні пропозиції та можливі проектні ідеї)

ЗАВАНТАЖИТИ ФОРМУЛЯР РЕФЕРАТУ

Опис бізнес-пропозиції (з цією бізнес-пропозицією Ви також можете виступити на тематичному засіданні, а також це буде основою для налагодження бізнес-контактів)

ЗАВАНТАЖИТИ ФОРМУЛЯР БІЗНЕС-ПРОПОЗИЦІЇ

Слайд презентації для демонстрації на LCD-моніторі

ЗАВАНТАЖИТИ ФОРМУЛЯР ПРЕЗЕНТАЦІЇ

Більш детальна інформація http://cstei.lviv.ua/ua/item/985?mailid=1299624&userid=10246

 

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Дайджест новин в сфері науки та інноваці…

26-09-2014 Олена - avatar Олена

Дайджест новин в сфері науки та інновацій за 23.09.-26.09.2014 СКАЧАТИ Дайджест новин у сфері науки та інновацій – це збірник останніх новин у сфері науки та інновацій, які відбулися в Україні та...

Відбулася ХІ Міжнародна науково-практичн…

09-06-2015 Anna - avatar Anna

Відбулася ХІ Міжнародна науково-практична конференція «Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспектив»

В Національному університеті «Львівська політехніка» відбулася ХІ Міжнародна науково-практична конференція «Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи». Основним її організатором був навчально-науковий інститут комп'ютерних технологій, автоматики та...

журнал НАУКА СЬОГОДНІ Серпень 2014

29-08-2014 Олена - avatar Олена

журнал НАУКА СЬОГОДНІ Серпень 2014

журнал НАУКА СЬОГОДНІ Серпень 2014 СКАЧАТИ Видання «Наука сьогодні». Періодичність: двічі на місяць. Метою журналу є забезпечення оперативною інформацією про події, здобутки, досягнення у сфері фундаментальних і прикладних наук, високих технологій як...