Інформаційно-комунікаційний захід проєкту "EUREKA"

Міністерство освіти і науки України 19 вересня за участі представників Секретаріату Міжнародної євразійської інноваційної науково-технічної програми "EURЕKA" проводить вебінар "EURЕKA info day".
Метою заходу є інтенсифікація впровадження інноваційних науково-технічних розробок у виробництво, здійснення конкурентноспроможних на світовому ринку досліджень та розробок.

Під час вебінару буде представлено інформацію про особливості функціонування програми "EURЕKA", критерії відбору потенційних мережевих проєктів програми, можливість залучення зовнішніх джерел фінансування інноваційних проєктів, а також практичний інструментарій, який використовується програмой.

 

Академічне середовище не повинно приймати плагіат, - Сергій Квіт

KvitНа цьому наголосив Міністр освіти і науки України Сергій Квіт під час круглого столу на тему «Академічна чесність як системна проблема вищої школи України: університет, викладач, студент», що відбувся в ІА «Укрінформ» 16 липня 2015 року.

Сергій Квіт зазначив, що головне завдання боротьби з плагіатом – це формування ставлення академічного середовища до цього явища.«Головне - щоб було неприйняття, щоб людина навіть не думала цим займатися», - сказав Міністр.

Як повідомив Сергій Квіт, Міністерство освіти і науки, своєю чергою, вже показало ставлення до цього явища. Зокрема, в Міністерстві щомісяця проводяться засідання атестаційної колегії, яка своїм рішенням позбавляє академічних ступенів науковців, в чиїх дисертаціях був виявлений плагіат.

Молоді вчені КрНУ отримали нагороди від Президента

Молоді учені Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського Полтавської області останнім часом демонструють доволі високий фаховий рівень. Про це свідчить присудження щорічних премій Президента України для молодих учених. За вагомі наукові досягнення за каденції двох попередніх Президентів їх уже отримали шість представників університету. Днями аналогічний Указ підписав Петро Порошенко на підставі подання Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки. Серед нагороджених знову імена трьох представників наукової спільноти КрНУ. За цикл наукових праць «Розробка гідроструминних технологій для обробки композиційних матеріалів» відзначені: доценти Віталій Дудюка та Олександр Мана, а також аспірант Маріанна Хорольська.

Презентація бета-версії оновленого офіційного веб-представництва Міністерства освіти і науки України

sait19 грудня 2014 року в Міністерстві освіти і науки України за участю Міністра освіти і науки Сергія Квіта відбулася презентація оновленого повнофункціонального веб-представництва МОН.

Оновлений веб-сайт є результатом співробітництва МОН та агентства маркетингу і технологій JayaDigital. ІТ-компанія здійснює розробку оновленого веб-представництва на благодійній основі, що не коштувало Міністерству жодної копійки державних коштів.

Під час презентації, Міністр освіти і науки України Сергій Квіт зазначив, що кожному органу державної влади важливо мати сучасний веб-сайт: простий у використанні, де інформацію можна отримати не більше, ніж трьома кліками. «Якщо ми хочемо бути відкритими до аудиторії, сайт повинен бути, перш за все, зручним», - зауважив Міністр.

Зустріч президента Національної академії наук України Патона Б.Є. та президента Національної академії агарних наук України Гадзала Я.М.

17 вересня 2014 року відбулась робоча зустріч президента Національної академії наук України Патона Б.Є. та президента Національної академії агарних наук України Гадзала Я.М.

Під час зустрічі було розглянуто питання організаційно-правового статусу Національної академії наук і національних галузевих академій наук та ефективності їх діяльності з наукового забезпечення реформаційних процесів, що відбуваються в Україні.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

XІ Международная научно-практическая кон…

29-07-2014 Anna - avatar Anna

XІ Международная научно-практическая конференция  «Актуальные вопросы и организационно-правовые основы международного сотрудничества в сфере высоких технологий»

 ИНФОРМАЦИОННОЕ ПИСЬМО Государственное предприятие «Центр научно-технической информации и содействия инновационному развитию Украины» (ГП «Укртехинформ») приглашает Вас принять участие в XІ Международной научно-практической конференции «Актуальные вопросы и организационно-правовые основы международного сотрудничества в...

В Прикарпатському національному універси…

14-11-2014 Anna - avatar Anna

В Прикарпатському національному університеті відбулося урочисте відкриття Інформаційного центру Європейського Союзу

13 листопада в Інституті історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника міста Івано-Франківська відбулося урочисте відкриття Інформаційного центру Європейського Союзу за участю Голови представництва Європейського Союзу...

На Міжнародному агрофорумі ректор ЖНАЕУ …

10-05-2016 Олена - avatar Олена

На Міжнародному агрофорумі ректор ЖНАЕУ Олег Скидан провів переговори про співпрацю з університетами Вірменії та Естонії

Ректор Житомирського національного агроекологічного університету Олег Скидан у складі делегації від України нещодавно відвідав Міжнародний агрофорум Mare Balticum – «Екологічно «розумне» сільське господарство», що проходив у місті Тарту (Естонська Республіка)...