Оголошується конкурс 2016 року на отримання грантів CRDF Global за програмою «Спільні наукові проекти»

UKR-USФонд цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global) оголошує конкурс проектів для спільних груп українських і американських вчених, що спеціалізуються на дослідженнях в аграрній сфері за напрямками:

  • Сталий розвиток фермерства – менеджемент земельних і водних ресурсів, який запобігає негативному впливу індустріальних факторів й сприяє стійкості врожаїв до змін клімату, а також інших факторів впливу оточуючого середовища.
  • Геномні технології в селекції культур – технології/обладнання, що поліпшують рівень врожаїв та позитивно впливають на стабільність оточуючого середовища фермерських господарств.

До участі у конкурсі приймаються виключно проекти фундаментальних і прикладних некомерційних досліджень з зазначеної вище проблематики, які стосуються всіх розділів природничих наук, а також інженерної галузі – біології, хімії, наук про землю, техніки, математики, фізики – в їх безпосередньому застосуванні у сільському господарстві. В подальшому ці дослідження можуть бути комерціалізовані, але це не може бути їх основною метою.

Мета конкурсу: Підтримати якісні інноваційні міжнародні дослідження спільних наукових груп із США та України в області агротехнологій; Сприяти налагодженню зв’язків в міжнародній науковій спільноті; Встановити стабільне партнерство між університетами з України і США.

Критерії та умови конкурсу:

  1. Проекти мають бути подані від об’єднаної наукової групи вчених, що працюють в українських і американських організаціях.
  2. Проекти мають включати одного Керівника проекту з України і одного з США.
  3. Мати ступінь не нижче магістра або кандидата наук (або засвідчити відповідний науковий досвід);
  4. Мати принаймні п’ять наукових публікацій в рецензованих наукових виданнях.

Вимоги до керівника проекту:

Керівник проекту несе відповідальність за виконання проекту в межах своєї країни, координує діяльність виконавців проекту, а також інститутів, що беруть участь у виконанні проекту.

Український Керівник проекту і члени української групи повинні:

Більш детальна інформація http://www.nas.gov.ua/UA/Messages/news1/Pages/View.aspx?MessageID=2196

 

 

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Державно-приватне партнерство допоможе в…

26-02-2015 Anna - avatar Anna

Державно-приватне партнерство допоможе впроваджувати електронне урядування в Україні

16 лютого 2015р. в Києві відбулася відкрита зустріч на тему: «Роль публічно-приватного партнерства при впровадженні електронного урядування в Україні». Головними завданнями цієї зустрічі було ознайомити учасників із моделями ДПП, «найкращими...

Працювати треба від науки і аж до самого…

09-09-2014 Anna - avatar Anna

Працювати треба від науки і аж до самого впровадження, тоді буде ефект та відчутний результат, – Ігор Швайка

 Відкриваючи Всеукраїнську нараду "Енергополе – майбутнє України", Міністр аграрної політики та продовольства подякував аграріям за роботу та відзначив важливість аграрного сектору для економіки країни. Втім, Ігор Швайка наголосив, що проблема співіснування...

Верховна Рада України ухвалила в першому…

18-02-2016 Олена - avatar Олена

Верховна Рада України ухвалила в першому читанні проект закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності технологічних парків»

18 лютого 2016 року Верховною Радою України в першому читанні ухвалено проект закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності технологічних парків». Заступник Міністра освіти і науки Максим...