Конкурс інноваційних ідей в рамках проекту «UKRAINE – UKraine Replication, Awareness and INnovation based on EGNSS» програми Горизонт 2020

KonkursВ рамках проекту «UKRAINE – UKraine Replication, Awareness and INnovation based on EGNSS» програми Горизонт 2020 оголошується Конкурс інноваційних ідей, спрямований на розробку та популяризацію додатків з використанням систем супутникової навігації EGNSS (European Global Navigation Satellite Systems) в Україні.

Конкурс буде проходити в 2 етапи. На першому етапі з 01.04.2015 року по 01.07.2015 року учасники Конкурсу подають свої заявки шляхом заповнення відповідної форми на сайті Конкурсу. Заявки, які відповідають умовам проведення Конкурсу, передаються на розгляд Експертної ради з 07.07.2015 року до 31.07.2015 року. Список Фіналістів, передається до Оргкомітету не пізніше 04 серпня 2015 року та оприлюднює на сайті Конкурсу не пізніше 7 серпня 2015 року. Другим етапом є Фінал, який відбудеться 16.09.2015 року у Центрі інноваційного підприємництва, розташованому м. Київ, вул. Перемоги, 37, корп. 6. На території Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» за підтримки корпорації «Науковий парк «Київська політехніка» та Бізнес-інкубатору «Sikorsky Challenge».

Перші три переможці Конкурсу, які визначаться 16 вересня 2015 року, отримають цінні електронні гаджети, а той, хто посяде перше місце, отримає грант від проекту для участі у конференції "European Space Solutions" яка відбудеться у 2016 році. Всі фіналісти будуть нагороджені міжнародними сертифікатами. Фіналісти, які мають найцікавіші проекти, отримають запрошення до участі у Міжнародному фестивалі стартапів «Sikorsky Challenge 2015», який відбудеться 14 жовтня 2015 у Центрі інноваційного підприємництва НТУУ «КПІ». Вони зможуть презентувати свої проекти перед інвесторами та бізнес-ангелами та отримати підтримку від Бізнес-інкубатору «Sikorsky Challenge».

Цілі конкурсу:

      ознайомлення наукової спільноти з можливостями застосування EGNSS системи в цілому, а зокрема розповсюдження EGNOS (European Geostationary Navigation Overlay Service) на території України;

      виявлення і впровадження кращих інноваційних ідей, що діють на межі науки, техніки, інновацій та підприємництва у сфері використання систем супутникової навігації для підтримки вітчизняної молоді, наукової і бізнес-спільноти;

      стимулювання інноваційного підприємництва і процесів комерціалізації результатів наукових досліджень задля інноваційного розвитку економіки і суспільства України, її інтеграції до європейського науково-дослідницького простору.

Основними завдання Конкурсу є розповсюдження інформації про розвиток космічних технологій та додатків задля розширення зони використання EGNSS системи в Україні; стимулювання науково-дослідницької та ділової активності вітчизняної молоді, наукової спільноти та підприємців в галузі систем супутникової навігації та практична реалізація результатів наукової діяльності молоді, наукової спільноти та підприємців шляхом впровадження в існуючі сфери (галузі) виробництва або їх комерціалізація інвесторами при створенні нових підприємств чи модернізації діючих.

У Конкурсі можуть брати участь студенти, аспіранти, вчені та співробітники вищих навчальних закладів і науково-дослідних установ, творчі спільноти науковців та підприємців, представники малих та середніх підприємств України, діяльність яких пов’язана з супутниковими навігаційними системами, а також інші фізичні особи.

Проекти, що подаються на Конкурс, будуть розглядатися Експертною радою за наступними критеріями: інноваційність ідеї або дослідження; актуальність, затребуваність у практичної діяльності; оригінальність отриманих результатів; наявність прямих конкурентів і подібних рішень на ринку; науково - технічний підхід, ступінь складності вирішуваних завдань при дослідженнях; масштабованість проекту, сегменти ринку, локації, на які розрахований проект; команда та її досвід як окремих членів, так і спільної роботи над проектами чи дослідженнями; комерційний потенціал ідеї, перспектива її розвитку у бізнесі; наявність прототипів, або проектно-технічної документації щодо прототипів, а також рівень оформлення та якості поданого матеріалу.

Детальну інформацію про конкурс можна дізнатись на сайті проекту:

http://www.project-ukraine.eu.

Адреса Організаційного комітету: м. Київ, просп. Перемоги, 37, корп. 6 оф. 235

Контактна особа від Організаційного комітету: Роксолана Левицька,

+38 (044) 454 99 67; +38 (050) 301 89 14; +38 (067) 576 04 05; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

В СПбГУ открыт Центр геномной биоинформа…

17-05-2012 user_kiev_3 - avatar user_kiev_3

В Санкт-Петербургском государственном университете открыт Центр геномной биоинформатики им. профессора Ф.Г. Добржанского.

НААН та Національна науково-технологічна…

18-11-2015 Олена - avatar Олена

НААН та Національна науково-технологічна асоціація підпишуть меморандум про співпрацю

Національна академія аграрних наук України та Національна науково-технологічна асоціація підпишуть меморандум про співпрацю. Проектом меморандуму передбачено впровадження інноваційних технологій і продукції для використання у сільськогосподарському виробництві та харчовій промисловості, зокрема...

Науковий акустичний симпозіум "КОНС…

17-08-2015 Олена - avatar Олена

Науковий акустичний симпозіум "КОНСОНАНС-2015" (АНОНС)

29-30 вересня 2015 р. на базі Інституту гідромеханіки НАН України відбудеться науковий акустичний симпозіум «КОНСОНАНС-2015».