Конкурс «Іntel-Техно Україна»

KonkursЗ метою виявлення та підтримки обдарованої в різноманітних сферах науки й техніки учнівської молоді, інтеграції в міжнародний освітній простір, представництво корпорації Intel в Україні, афельований організатор конкурсу Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» за інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки оголошують про проведення одного з 2-х національних етапів Міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF-2015: Всеукраїнського конкурсу «Intel-Техно Україна».

Всеукраїнський конкурс «Intel-Техно Україна» у 2014/2015 навчальному році проводиться в рамках Міжнародної освітньої програми Intel ISEF, а також в рамках Всеукраїнського Фестивалю інноваційних проектів «Sikorsky Challenge».

Конкурс «Intel-Техно Україна» проводиться за категоріями: математичні науки; фізика та астрономія; комп’ютерні науки; інженерія (електротехніка, електроніка, системи керування, механіка, робототехніка, матеріалознавство, біоінженерія, хімічна інженерія, промислова інженерія, аерокосмічні системи, розробка двигунів, екологічна інженерія); енергетика (альтернативні джерела енергії, нові джерела енергії, відновлювальна енергетика, трансфер енергетичних ресурсів та інші).

До участі в Конкурсі запрошуються учні 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, а також учні (вихованці) професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів України, яким станом на 1 травня 2015 року не виповниться 20 років. Наукові проекти, подані на конкурси, мають бути виконані учасниками протягом 2013-2014 років індивідуально або у складі команди (2 дослідники, які працювали над спільною темою проекту).

У рамках конкурсів організатори проведуть для керівників наукових проектів та вчителів Освітню академію Intel ISEF «Наука в школі», присвячену обговоренню актуальних проблем організації, ведення і залучення до науково-дослідницької діяльності учнівської молоді України та світу.

Умови участі у Всеукраїнському конкурсі “Intel-Техно Україна” у 2014/2015 навчальному році – на сайті: http://isef.pti.kpi.ua; загальна інформація – http://isef.in.ua.

Довідник для школярів-науковців, умови участі в Міжнародному конкурсі та вимоги до оформлення проектів – на сайті https://student.societyforscience.org/forms.

За детальною інформацією щодо конкурсу «Intel-Техно Україна» у 2014/2015 навчальному році звертатися до координатора Конкурсу Попової Вікторії Едуардівни: тел. (050)982-31-43, е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..">Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Контактна особа від Intel: координатор Intel ISEF в Україні та СНД – Оленєв Олександр Михайлович; тел.: (050)225-13-72; е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Умови конкурсу «Іntel-Техно Україна» у 2014/2015 навчальному році

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Засідання Комітету з питань науки і осві…

28-01-2016 Олена - avatar Олена

Засідання Комітету з питань науки і освіти (видео он-лайн трансляції)

  Розширене засідання Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти щодо обговорення проекту Закону України «Про освіту», внесеного на розгляд Верховної Ради України Кабінетом Міністрів України.

Президент оглянув виставку оборонних інн…

15-06-2015 Anna - avatar Anna

Президент оглянув виставку оборонних інновацій українських компаній: Перші зразки дають серйозні підстави для оптимізму

Президент відвідав виставку інноваційних розробок продукції подвійного призначення компаній Мережевого кластеру високих технологій – об’єднання українських компаній, які активно працюють над вирішенням нагальних потреб армії задля підвищення обороноздатності нашої держави. Оглянувши...

Першу партію технологічного обладнання н…

20-06-2012 Светлана - avatar Светлана

19 червня 2012 року здійснено відвантаження першої партії технологічного обладнання наземного комплексу українського виробництва на космодром Алкантара. Так, до Бразилії відправлено ємності системи заправки ракети-носія компонентами ракетного палива з комплектом...