Конкурс «Проекти, що об’єднують і розвивають»

«Проекти, що об’єднують і розвивають» – це конкурс на отримання стипендії для навчання на програмі магістерського рівня №1 в Україні MSс in Innovations and Entrepreneurship Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) для вступників зі Сходу і Півдня України.

Учасникам конкурсу необхідно зняти відеоролик (тривалістю до 3 хв.), у якому потрібно розповісти про проект, організацію чи бізнес свого населеного пункту, який об’єднує та розвиває місто/країну/громаду. Автор найкращої робити отримає повну стипендію для навчання на програмі MSc in Innovations and Entrepreneurship, яка відшкодує всю вартість навчання та становить 32 тис. грн.

Для участі в конкурсі аплікант повинен очікувати отримання щонайменше диплому бакалавра (незалежно від напряму спеціальності) не пізніше серпня 2014 року. Аплікант повинен походити і проживати (мати прописку/підтвердити, що проживає останні 5 років) у Запорізькій, Херсонській, Одеській, Миколаївській, Харківській, Донецькій, Луганській, Дніпропетровська областях чи у Автономній Республіці Крим.

Що необхідно зробити, щоб стати учасником конкурсу?

1. Зареєструватися

Для реєстрації в конкурсі потрібно заповнити реєстраційну форму на сайті LvBS, після чого учасникам надійде підтвердження реєстрації.

2. Зняти відео про проект, організацію чи бізнес, який працює у вашому регіоні, об’єднує і розвиває місто/країну/громаду, у якому розповісти про його:

- ідею проекту;

- мету;

- цільову аудиторію;

- соціальну місію.

3. Надіслати виконану роботу – лінк на відеоролик, завантажений на youtube на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 2 червня 2014 року. LvBS залишає за собою право розповсюджувати надісланий нам матеріал.

Оцінювання робіт відбуватимуться у два етапи:

- Голосування на Facebook сторінці Програми з інновацій та підприємництва LvBS. 5 кращих відеороликів вийдуть у фінал, (голосування відбуватиметься 2-4 червня)

- Розгляд 5-ти робіт, які переможуть у Facebook голосуванні експертним журі LvBS

Експерти з журі розглянуть роботи і оберуть одну найкращу, згідно зі встановленими критеріями. Результати півфіналу конкурсу будуть оголошені до 16 червня 2014 року.

Роботи журі будуть оцінювати за такими критеріями:

1. Актуальність та соціальна цінність проекту;

2. Інноваційність ідеї;

3. Креативність та вміння розповісти про ідею.

Із запитаннями звертайтеся на електрону адресу – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або телефонуйте +38 098 350 35 56

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Ученые создали "растворимую" э…

27-09-2012 Светлана - avatar Светлана

Американские биоинженеры научились изготавливать «растворимые» электронные имплантаты, которые можно уничтожить прямо внутри организма, не прибегая к хирургическим операциям, и опубликовали инструкции по сборке таких приборов в статье в журнале Science.

ЄБРР дав на біотеплоелектростанцію в Укр…

14-10-2013 Anna - avatar Anna

EIG Engineering отримала кредит на суму 15,5 мільйони євро від ЄБРР на найпотужнішу біоенергетичну теплоелектростанцію в Україні. Про це повідомили у середу на спільному прес-брифінгу представники ЄБРР і EIG Engineering, передає...

Прес-конференція з питань фінансування н…

05-10-2015 Олена - avatar Олена

Прес-конференція з питань фінансування наукових проектів та оцінювання діяльності наукових установ

1 жовтня 2015 року в рамках міжнародної науково-практичної конференції «GRANT-2015» відбулася прес-конференція за участі віце-президента Національної академії наук України академіка НАН України Анатолія Глібовича Загороднього, заступника міністра освіти і науки...