Конкурс на проведення українсько-французьких семінарів у 2014-2015 рр.

Національна академія наук України (НАН України) та Національний центр наукових досліджень Франції (Centre National de la Recherche Scientifique – CNRS) на підставі укладеної між ними Угоди оголошують конкурс на організацію в 2014 – 2015 рр. двосторонніх наукових семінарів, які будуть проводитись в Україні та у Франції в таких галузях знань:

- математика;

- фізика і астрономія;

- інформатика;

- технічні науки;

- науки про Землю та навколишнє середовище;

- науки про життя;

- хімія;

- соціогуманітарні науки.

УМОВИ КОНКУРСУ

Розгляд заявок на проведення спільних українсько-французьких семінарів здійснюється на конкурсній основі незалежно від віку, вченого звання, наукового ступеня або посади, яку займає вчений.

Забороняється подавати одну й ту ж заявку одночасно на різні конкурси НАН України. Участь у даному конкурсі, незалежно від результату, не перешкоджає участі заявника в інших конкурсах НАН України.

Загальна кількість учасників семінару не повинна перевищувати 20 осіб, 10 з яких – від сторони, яка направляє, і 10 – від сторони, яка приймає.

Загальна тривалість семінару не більше 3 днів.

Період проведення семінарів: з 15 березня 2015 р. по 15 грудня 2015 р.

Увага!

Організацією, яка фінансує, може виступати тільки установа, яка є основним місцем роботи керівника (установа НАН України); фінансування через інші організації не допускається.

Якщо заявка була подана без дотримання зазначених правил, вона не розглядається.

Всі допущені до конкурсу заявки паралельно проходять незалежну експертизу: заявки французьких вчених в CNRS, заявки українських вчених в НАН України. Розгляд заявок здійснюється кожною стороною самостійно відповідно до власних правил.

Остаточне рішення про підтримку ухвалюється сторонами спільно. Результати конкурсу будуть підведені до 1 липня 2014 року. Після узгодження результатів перелік семінарів, які отримали підтримку обох сторін, буде опублікований на веб-сайті НАН України.

Надіслані на конкурс матеріали не повертаються.

Інформація про надходження та реєстрацію заявок надається авторам за запитом.

ФІНАНСУВАННЯ

Фінансування семінарів здійснюється за принципом: сторона, яка приймає, оплачує всі витрати, пов'язані з проведенням семінару; сторона, яка направляє, оплачує проїзд до місця проведення семінару.

ПОРЯДОК ОФОРМЛЕННЯ ТА ПОДАННЯ ЗАЯВОК ДО НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ

До конкурсу з української сторони допускаються заявки вчених, що працюють в установах НАН України та партнерами яких є науковці установ CNRS.

Заявки подаються одночасно: українським керівником – до Відділу міжнародних зв’язків Національної академії наук України англійською мовою із зазначенням теми семінару, обох керівників українською із супровідним листом на начальника Відділу міжнародних зв’язків НАН України С.В. Мякушка, обов'язково у двох формах – друкованій та електронній (на CD-диску), зміст яких має бути ідентичним; французьким керівником – до CNRS.

Друкований варіант заявки надається до НАН України у конверті, на який нанесені: адреса, позначки «Відділ міжнародних зв'язків», «Конкурс на проведення українсько-французьких семінарів у 2014 – 2015 рр.»

Друковані екземпляри (у двох примірниках) повинні надійти до ВМЗ Президії НАН України до 15 квітня 2014 р.

Друковані екземпляри заявок мають бути надіслані листом за адресою: 01601, м. Київ 30, вул. Володимирська, 54, Національна академія наук України, Відділ міжнародних зв'язків.

Крім того, друковані заявки можуть бути надані безпосередньо до Відділу міжнародних зв’язків НАН України.

До конкурсу не допускаються:

- заявки, представлені тільки однією стороною;

- заявки, отримані після закінчення терміну подачі;

- заявки, підготовлені без дотримання правил оформлення.

Контакти:

НАН України:

Відділ міжнародних зв'язків

НАН України

Шевченко Анастасія Ростиславівна

Тел. (044) 239 64 65

Факс (044) 239 65 59

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

CNRS:

International Relations Department

Mme Caroline Danilovic-Blagojevic

Tel. 01 44 96 53 36

Fax 01 44 96 48 56

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

У Львівській політехніці відбулося нагор…

19-12-2012 Светлана - avatar Светлана

19 грудня – у день Святого Миколая – у Національному університеті «Львівська політехніка» відбулося урочисте нагородження переможців та призерів ювілейної 70-ї студентської науково-технічної конференції, що тривала впродовж жовтня-листопада цього року....

Дайджест новин в сфері науки та інноваці…

26-09-2014 Олена - avatar Олена

Дайджест новин в сфері науки та інновацій за 23.09.-26.09.2014 СКАЧАТИ Дайджест новин у сфері науки та інновацій – це збірник останніх новин у сфері науки та інновацій, які відбулися в Україні та...

Міжнародний форум "Паливно-енергети…

23-09-2014 Anna - avatar Anna

Форум проходить у Міжнародному виставковому Центрі з 23 по 24 вересня. У церемонії відкриття форуму візьмуть участь Перший заступник Міністра енергетики та вугільної промисловості України Юрій Зюков і заступник Міністра...