Kонкурс спільних українсько-турецьких науково-технічних проектів на 2015–2017 рр

TurkishНаціональна академія наук України (НАН України) та Рада з питань науково-технічних досліджень Туреччини (ТЮБІТАК) оголошують конкурс спільних українсько-турецьких науково-технічних проектів на 2015–2017 рр., що буде реалізовуватись в рамках Угоди про співробітництво у галузі науки і техніки між НАН України та ТЮБІТАК.

Початок конкурсу: 16 грудня 2013 р.

Закінчення конкурсу: 14 березня 2014 р. (включно).

Заявки для участі в конкурсі з української сторони, підготовлені відповідно до встановлених НАН України форм, українською мовою (у двох примірниках) та англійською мовою (в одному примірнику), а також біографію дослідників слід направляти разом із супровідним листом на ім’я начальника Відділу міжнародних зв’язків НАН України Мякушка Сергія Васильовича за адресою:

01601 МСП, Україна, Київ 30, вул. Володимирська, 54, Президія Національної академії наук України, Відділ міжнародних зв'язків. Заявки можна також доставити безпосередньо в Президію НАН України. Наявність електронних версій обов'язкова(надсилати на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..)

Форми заявок (українською та англійською мовами) додаються Форма-2; Form-2.

Пріоритетні напрямки досліджень:

- матеріалознавство, нанонауки та нанотехнології;

- інформаційні та комунікаційні технології;

- біотехнології;

- енергетика;

- навколишнє природне середовище;

- охорона здоров’я;

- водні ресурси;

- продовольство;

- машинне устаткування;

- транспорт;

- безпека;

- космічні дослідження.

Загальні умови конкурсу

До конкурсу з української сторони допускаються проекти учених, що працюють в установах НАН України, партнерами яких є науковці установ ТЮБІТАК.

Необхідна умова участі у конкурсі — своєчасне подання правильно оформленої заявки.

Узгоджені заявки подаються одночасно: українським співкерівником проекту – до Національної академії наук України; турецьким співкерівником проекту – до ТЮБІТАК.

Неузгоджені заявки або заявки, подані лише одним партнером, не розглядаються.

До участі у конкурсі не допускаються проекти, що подані на конкурс після закінчення визначеного терміну.

Кожна Сторона проводить незалежну експертизу проектів, відповідно до власної процедури.

Результати конкурсу повідомляються керівникам проектів.

Мотиви відхилення заявки авторам не повідомляються. Затверджений перелік українсько-турецьких науково-технічних проектів, які будуть реалізовуватись в рамках Угоди про співробітництво у галузі науки і техніки між НАН України та ТЮБІТАК протягом зазначеного строку, публікується на веб-сайті НАН України (www.nas.gov.ua).

Фінансові умови наукового обміну:

а) Сторона, що направляє, покриває витрати на проїзд своїх фахівців в іншу країну i назад;

б) Сторона, що приймає, покриває витрати по забезпеченню науковців житлом, та проїзд у межах країни відповідно до програми візиту, а також сплачує запрошеним фахівцям добові.

Додаткове фінансування проектів здійснюється кожною установою-партнером окремо в рамках бюджетних програм установ.

Довідки за телефоном 239-66-86 (Федорова Ганна Вікторівна).

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Опубліковано рейтинг найбільш швидкозрос…

01-11-2013 Anna - avatar Anna

    Підсумки другого національного рейтингу російських високотехнологічних швидкозростаючих компаній були озвучені сьогодні в ході круглого столу «ТехУспех - 2013: російський потенціал в дії» на форумі «Відкриті інновації». Рейтинг був організований...

Дайджест новин в сфері науки та інноваці…

05-06-2015 Олена - avatar Олена

Дайджест новин в сфері науки та інновацій за 02.06.-05.06.2015 СКАЧАТИ LENR_КОНФЕРЕНЦІЯ_Падуа_(Італія) Дайджест новин у сфері науки та інновацій – це збірник останніх новин у сфері науки та інновацій, які відбулися в Україні та...

«Актуальні питання радіаційної онкології…

13-03-2015 Anna - avatar Anna

«Актуальні питання радіаційної онкології в Україні»

Запрошуємо фахівців-радіологів та онкологів узяти участь у роботі науково-практичної конференції УТРО з міжнародною участю «Актуальні питання радіаційної онкології в Україні» 24 – 25 червня 2015 р. у Львові (№ 143...