VIІI Всеукраїнський молодіжний конкурс "Новітній інтелект України"

intelekt      VIІI Всеукраїнський молодіжний конкурс "Новітній інтелект України".

      До участі в конкурсі запрошуютьсямолоді дослідники, аспіранти, студенти та просто підприємливі і соціально активні люди, небайдужі до майбутнього України, вік яких не перевищує 35 років. Переможців очікують цінні призи та грошові винагороди. Кінцевий термін подання конкурсних робіт - 15 лютого 2014 року.

Конкурс складається з чотирьох номінацій:

  • Конкурс прикладних досліджень з гуманітарної та економічної тематики (на задані організаторами теми)
  • Конкурс бізнес-ідей
  • Конкурс соціальних проектів
  • Конкурс наукових робіт «Спудейські есеї»

Конкурс прикладних досліджень проводиться у трьох вікових категоріях:

  • Перша вікова категорія – учні старших класів шкіл, ліцеїв, гімназій
  • Друга вікова категорія – студенти навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації
  • Третя вікова категорія – аспіранти, викладачі, дослідники-практики, вік яких не перевищує 35 років

Для участі у конкурсі прикладних досліджень потрібно підготувати роботу на одну із тем, які вказані в оголошенні про конкурс.

На конкурс бізнес-ідей організатори чекають роботи від молодих підприємливих людей. Робота має містити короткий опис ідеї, загальний механізм реалізації бізнес-ідеї тощо.

Основна мета написання роботи на конкурс соціальних проектів – короткий виклад того, що реально можна зробити в суспільстві для вирішення конкретної соціальної проблеми.

Конкурс наукових робіт «Спудейські есеї» проводиться серед молодих науковців, у тому числі тих, хто перебуває за межами України. Тему роботи конкурсант обирає самостійно, однак організатори конкурсу пропонують орієнтовне бачення тематики конкурсних робіт – «Україна і світ: третє тисячоліття».

Конкурсанти мають право подавати роботу у декількох конкурсних номінаціях та не обмежується кількість тем для дослідження. Конкурсні роботи можуть подаватися у співавторстві.

Переможці у кожній віковій категорії та конкурсній номінації нагороджуються дипломами та отримують матеріальну винагороду відповідно до зайнятого призового місця.

Конкурсна робота та заповнена анкета учасника конкурсу надсилається ВИКЛЮЧНО в електронній версії (текстовий редактор MS Word 97-2003) на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Друга робоча зустріч в рамках проекту Da…

13-02-2015 Anna - avatar Anna

Друга робоча зустріч в рамках проекту Danube-INCO.NET

Європейські наукові та інноваційні ініціативи: шляхи залучення стейкхолдерів до програми «Горизонт-2020» з особливим фокусом на малі та середні підприємства Дунайського регіону. Друга робоча зустріч робочого напрямку 2.3 “Інноваційний союз та Європейський...

Україна і США поглиблюватимуть співпрацю…

14-12-2012 Светлана - avatar Светлана

Українсько-американська робоча група з науково-технологічного співробітництва є ефективним інструментом взаємодії вчених двох країн з найперспективніших напрямів інноваційного розвитку. Сьогодні ми переходимо до реалізації великих науково-технічних програм у ядерній медицині та...

Дайджест новин у сфері науки та інноваці…

05-10-2012 Олена - avatar Олена

Дайджест новин у сфері науки та інновацій за 03-05.10.2012 СКАЧАТИ Дайджест новин у сфері науки та інновацій – це збірник останніх новин у сфері науки та інновацій, які відбулися в Україні та...