Конкурс Федерального міністерства освіти і наукових досліджень Німеччини (BMBF)

Наша планета зіткнулася зі стрімким виснаженням природних ресурсів, зростаючим забрудненням навколишнього середовища і суттєвими змінами в атмосфері Землі. Будучи лідером за кількістю досліджень у сфері сталого розвитку, Німеччина твердо переконана, що міжнародне співробітництво допоможе впоратися з цими глобальними проблемами. Особливо ми цінуємо творчий і новаторський підхід, властивий молодим ученим.

Тому Федеральне міністерство освіти і наукових досліджень Німеччини (BMBF) вп'яте проводить престижний конкурс "Green Talents - International Forum for High Potentials in Sustainable Development". За підсумками щорічного конкурсу, що проходить під патронатом міністра освіти і наукових досліджень професора Йоханни Ванко, присуджуються нагороди 25 найбільш видатним фахівцям з різних країн світу. Переможці, що представляють різні галузі дослідження, нагороджуються за оригінальні рішення, що сприяють сталому розвитку.

Журі, до складу якого входять високопоставлені німецькі фахівці, відбирає "Green Talents". Вони отримають запрошення на двотижневий науковий форум, який проходитиме в різних містах Німеччини восени 2013 року. У рамках форуму переможці зможуть не тільки відвідати місця, в яких активно реалізується концепція сталого розвитку, але й обмінятися думками з молодими фахівцями та досвідченими науковцями. Крім того, лауреати отримають можливість зустрітися з фахівцями за своїм вибором і обговорити з ними свої проекти у формі індивідуальної бесіди.

На наступний рік після проведення форуму переможців запросять ще раз відвідати Німеччину в рамках додаткового наукового стажування строком до трьох місяців при інституті або компанії за їх вибором.

Разом з лауреатами попередніх років з 30 країн світу "Green Talents" формують унікальне співтовариство видатних молодих дослідників, визнаних експертів і кращих наукових фахівців.

Контактна інформація:

Міжнародне бюро при Агентстві управління проектами Німецького центру авіації та космонавтики (DLR)

Тел.:+49 (0) 228 3821 1493

Ел. пошта:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.">Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Регіони

Vinnytsya Lutsk Dniepropetrivsk Donetsk Zhytomyr Uzhgorod Zaporizhzhya Ivanofrankivsk Kyivska Kyrovograd Crimea Lugansk Lviv Mykolaiv Odessa Poltava Rivne Sumy Ternopil Kharkiv Kherson Khmelnytsky Cherkasy Chernigiv Chernivtsi
Київ

Публікації

April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Випадкова стаття

  • 1
  • 2
  • 3

Новий метод лазерного сканування може ст…

14-01-2012 Олена - avatar Олена

Уявіть собі високоякісну 3D-камеру, яка, з одного боку, дає точнішу інформацію, ніж Microsoft Kinect, має велику дальність дії і працює за будь-яких умовах освітленості. З іншого боку, ця камера настільки...

Розпочала роботу Українсько-польська роб…

08-02-2016 Олена - avatar Олена

Розпочала роботу Українсько-польська робоча група з питань космосу

8 лютого, у Державному космічному агентстві України була проведена перша частина засідання Робочої групи з питань використання космічного простору Міжурядової українсько-польської комісії з питань економічного співробітництва. Відкрив засідання Перший заступник...

Россия и Китай приступают к развернутому…

07-06-2012 Светлана - avatar Светлана

5 июня 2012 г. в рамках государственного визита президента России Владимира Путина в Китай состоится подписание соглашения между Фондом «Сколково» и технопарком Джунгуаньцхунь (Z-парком). Партнерство рассчитано на создание плотного взаимодействия...